Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

THEUMA

Theuma is al meer dan vijftig jaar een van de grootste leveranciers van binnendeursystemen in Europa. We bieden een uitgebreide collectie binnendeuren, kozijnen en hang- en sluitwerk voor vrijwel elk woning- en utiliteitsbouwproject. Standaard uitgevoerd of vakkundig op maat gemaakt en in tal van technische uitvoeringen.

Onze deuren en kozijnen produceren wij in twee fabrieken: de deurenfabriek is gevestigd in Bekkevoort, België, en de kozijnenfabriek, voorheen Polynorm Bruynzeel, is gevestigd in Nijkerk, Nederland.

Altijd een sluitende oplossing!
Om aan uw wensen en die van uw klant te voldoen, investeren wij continu in onze medewerkers, machines en systemen. Daarbij houden wij de markt nauwlettend in de gaten door onderzoek te doenen ontwikkelingen te initiëren. Dit levert producten op die qua samenstelling, afwerking, constructie en design zijn afgestemd op hun toepassing in zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Zo beschikt u altijd over de juiste deur met het daarbij behorende kozijn.

Ons werk gaat echter verder dan het produceren van deuren en kozijnen. Ook voor architectonische keuze, bestek en montage kunt u bij ons terecht. U kunt altijd op ons rekenen, ook in onvoorziene situaties: altijd een sluitende oplossing!

Snel en flexibel
U kunt rekenen op het doordachte en geavanceerde distributiesysteem van Theuma. We zijn een zeer flexibele organisatie, die graag aan uw specifieke wensen voldoet ten aanzien van plaatsing van paumelles, slotmontage, glasopeningen, valdorpels, enzovoorts. Veelal kunnen wij ook de zogeheten “niet-standaard-producten” binnen zeer korte tijd bij u aanleveren.

Naast snelle leveringen, kunt u van Theuma een hoge leverbetrouwbaarheid verwachten: de juiste producten op het juiste moment ter beschikking in uw magazijn of op de bouwplaats, geheel conform uw wensen. Onze verkoopmedewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden en het voorraadprogramma.

Advies op maat
Dagelijks heeft u te maken met uiteenlopende regels, wetten en wensen. Als specialist op het gebied van binnendeursystemen helpt Theuma u graag met het bepalen van uw keuzes waarbij invulling wordt gegeven aan de constructieve eisen, maar ook aan eisen op het gebied van brandwerendheid, inbraakwerendheid en geluidwerendheid.

algemene informatie

Services Binnendeursystemen Adres Zandstraat 10
3460 Bekkevoort
België
Telefoonnummer +32 (0)13 351200 E-mailadres info@theuma.com Website theuma.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details