Ook adverteren op Bouwenaanvlaanderen.be? Neem hier contact op met onze bladmanager.
+32 50 36 81 70 Meld mijn bedrijf gratis aan
Terug naar overzicht

VK Architects & Engineers

Onze passie is de behoeften van onze klanten te begrijpen, en het is onze ambitie een strategische partner te zijn bij de verwezenlijking van hun doelstellingen. Om gelijke tred te houden met de voortdurende vooruitgang, scholen we ons permanent bij, teneinde onze klanten steeds het beste professionele advies en de meest innovatieve ontwerpoplossingen aan te reiken.

understanding our clients
satisfying their needs
passionate to improve

Duurzaamheid
VK gelooft in intelligente duurzaamheid, die zich niet alleen richt op materialen en techniek, maar op een volledige duurzame oplossing. Vanaf het prille begin van een project ambieert VK een strategisch partnership met alle betrokken partijen, waarbij de noden van de klant, nu en in de toekomst, centraal staan. Het resultaat is een doordacht ontwerp, ontstaan vanuit een verhoogde efficiëntie en continu overleg. Op die manier verzekeren wij ook de duurzaamheid van onze samenwerking met de klant.

Competentie en ervaring
VK investeert in hooggekwalificeerde en ambitieuze medewerkers, die zich willen inzetten voor het succes van het bedrijf en van de klant. Via een gedreven personeelsbeleid worden de kwaliteiten van elke medewerker geoptimaliseerd. Als lerende organisatie voorzien we in een opleidingsplan, zodat onze jarenlange ervaring wordt aangevuld met kennis van nieuwe trends en ontwikkelingen. Dit beleid laat VK toe om de klant een team van experten aan te bieden, die willen bijdragen tot zijn succes.

Teamwork
VK dankt zijn succes aan het talent, de inzet en leergierigheid van zijn medewerkers. Hun bekwaamheid als ontwerper, technicus of administratieve kracht maakt het verschil bij grootschalige en complexe projecten. Dit belangrijke kapitaal wordt optimaal ten dienste gesteld van het belangrijkste teamlid, de klant: via uitgekiende werkprocessen en -systemen wordt voor ieder nieuw project een solide team samengesteld, dat aansluit op zijn wensen en verwachtingen van de klant.

Ondernemersschap
VK heeft oog voor de specifieke doelstellingen van de individuele klant, want deze start een project met een bepaalde toekomstverwachting. VK houdt er zich aan om deze verwachting in te lossen, want de tevredenheid van de klant bepaalt ons succes. Maar in de ware geest van dienstbaarheid gaan wij een stap verder. Wij kijken voorbij de wensen van de klant, en vullen ze aan via anticipatie en een jarenlange kennis. Standaardopdrachten bestaan niet voor VK.

algemene informatie

Adres GuldenSporenpark Building A - n° 4
9820 Merelbeke
België
Telefoonnummer +32 (0)9 2103151 E-mailadres info@vkgroup.be Website vkgroup.be

kaart

Gerelateerde artikelen

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details