Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

WEBO – Uitvinders in de timmerindustrie

Voor WEBO zijn innovatie, duurzaamheid en circulariteit belangrijke pijlers. Zo produceren zij buitenschrijnwerk, houtskeletbouw elementen en complete gevelelementen (Steigerloos® Bouwen) met het oog op de toekomst en leefomgeving. Belangrijk voor WEBO is het uitvinden van de optimale oplossing, dit doen ze met hun hoofd en handen. Daarom positioneren zij zich als ‘Uitvinders in de timmerindustrie’.

Houtskeletbouw elementen

Een van de producten die WEBO produceert, zijn houtskeletbouw elementen. Deze prefab elementen kunnen de basis vormen voor uw project, denk hierbij aan woning- en utiliteitsbouw van zowel hoog- als laagbouw. De prefab-elementen voldoen aan de BEN- en Passief-normen.

Door het gebruik van hout in combinatie met onze isolatietechnieken heeft het BEN-Element een U-waarde tot wel 0,20. Dat is een waarde die goed is voor BEN-bouwen. Maar het Passief-Element presteert nog beter. Het Passief-Element heeft namelijk een U-waarde tot 0,12! Nog beter geïsoleerd en nog minder energieverlies. Daarnaast zijn onze HSB-Elementen lichtgewicht en circulair.

Buitenschrijnwerken

Bij WEBO hebben we al meer dan dertig jaar ervaring in buitenschrijnwerken! We hebben schrijnwerken geschikt voor ieder project. Onze schrijnwerken zijn goed te monteren in bestaande gebouwen. Maar deze zijn ook goed toe te passen in combinatie met houtskeletbouw elementen om de volledige gevel BEN of Passief te maken!

Zo hebben we onder andere houten schrijnwerk die geschikt is voor BEN bouwen, het BEN-raam. Een schrijnwerk met een U-waarde tot 1,0. Of gaat u een stapje verder met het Passief-raam? Dit schrijnwerk heeft namelijk een U-waarde tot 0,8. Deze raamwerken worden onderscheiden door het dikte van het hout en gebruik van glas. Belangrijke voordelen van het houten schrijnwerk zijn:

  • Voldoen aan BEN- of Passief-norm;
  • Ruime keuze uit houtsoort en kleur;
  • HR++ of Triple glas;
  • Gebruik van gecertificeerd duurzaam hout;

Een ander buitenschrijnwerk dat WEBO produceert is het HoutAlu-Raam. Ook dit raam is toe te passen met HSB-elementen. De combinatie van de materialen hout en aluminium versterken elkaars kracht. Sfeervol hout aan de binnenzijde en een strak design van aluminium aan de buitenzijde. Naast de looks heeft dit HoutAlu-Raam een aantal belangrijke eigenschappen:

  • U-waarde tot 0,64;
  • Geen onderhoud;
  • Ideaal voor hoogbouw;
  • Ruime keuze uit houtsoort en kleuren;
  • HR++ of Triple glas.

Of het nou gaat om houtskeletbouw, buitenschrijnwerken of de combinatie WEBO staat voor u klaar om samen opzoek te gaan naar een innovatieve oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op!

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Houten prefabconstructies Adres Spoelerstraat 15
7461 TX Rijssen
Nederland
Telefoonnummer +31(0)548 51 80 11 E-mailadres info@webo.nl Website webo.nl/

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details