Aluprof

Aluprof

Aluminium is een bijzonder interessant materiaal. Het is licht van gewicht, maar tegelijkertijd bijzonder sterk. Daarnaast is het een goede geleider van elektriciteit en warmte en bestand tegen corrosie door inwerking van water en chemische stoffen. Verder kan het eenvoudig worden gerecycleerd.

Om deze redenen wordt dit lichte metaal vaak als materiaal gebruikt in de moderne bouw.

In de wereld van aluminium

Aluprof S.A., onderdeel van de Kapitaalgroep Kęty S.A., is een van de toonaangevende Europese distributeurs van aluminiumsystemen. Het bedrijf gebruikt aluminium in de raam-, deur-, gevel- en rolluiksystemen van eigen ontwerp die, naast hun hoge mate van functionaliteit en esthetiek, voldoen aan hoge veiligheidseisen en worden gekenmerkt door eigenschappen die beschermen tegen inbraak en brand. Dankzij de unieke oplossingen presteren de aangeboden producten zowel in commerciële, particuliere als energiezuinige bouw uitstekend.

Aluprof van binnenuit

De productiebedrijven van Aluprof S.A. in Bielsko-Biała, Opole, Goleszów en Złotów beslaan een oppervlakte van meer dan 220.000 m2 en zijn uitgerust met een modern machinepark, dat o.a. bestaat uit automatische horizontale en verticale lakkerijen, lijnen voor automatische verbinding van aluminiumprofielen, lijnen voor de productie van rolluikprofielen en -kasten en een modern Centrum voor Onderzoek en Innovatie waar allerlei constructietypen worden onderzocht. De jaarlijkse inkomsten van Aluprof S.A. uit de verkoop bedragen meer dan 297 miljoen EUR. Ongeveer 40% van de verkoop is bestemd voor export. Het bedrijf heeft op dit moment meer dan 2200 werknemers.

Betrouwbare partner

Dankzij zijn bijna 70-jarige ervaring heeft Aluprof S.A. meer dan 1300 vaste klanten. Aluprof S.A. verkoopt zijn oplossingen in de meeste Europese landen, maar ook in de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft vertegenwoordigingen en distributiecentra in heel Europa – in België, Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Tsjechië, Roemenië, Denemarken, Hongarije, Oekraïne en ook in de VS. Op buitenlandse markten wordt Aluprof aanzien als een belangrijke en betrouwbare partner, hetgeen zich vertaalt in systematisch stijgende export. De Poolse architectonische systemen van hoge kwaliteit vinden afnemers op nieuwe markten als: Estland, Azerbeidzjan, Georgië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Aluprof

Vestiging A: Aluprof Belgium NV
Bezoekadres:
Wissenstraat 2
9200 Dendermonde
Vestiging B: Aluprof Netherlands BV
Bezoekadres:
Platinawerf 20G
6641 TL Beuningen
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Wissenstraat 2, 9200 Dendermonde
      [titel] => Aluprof Belgium NV
      [nr] => A
    )

  [1] => Array
    (
      [adres] => Platinawerf 20G, 6641 TL Beuningen
      [titel] => Aluprof Netherlands BV
      [nr] => B
    )

)
×

Stel een vraag aan Aluprof

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Aluprof. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
dormakaba