BIS NV

BIS N.V.

In deze wereld waar ‘beleving’ centraal staat, genieten audiovisuele technieken een groeiende aandacht. En dit in een brede waaier van gebouwen. Om een blijvende indrukna te laten, volstaat een lukraak gekozen installatie niet. Ga liever in zee met een specialist in het audiovisuele vakgebied. Zoals BIS uit Mechelen dat voor een optimaal ingerichte omgeving zorgt waar beeld en geluid echt de beoogde doelstellingen vervullen.

Al 25jaar doet BIS datgene waarin het zich intussen een unieke partner mag noemen: omgevingen voorzien van audiovisuele apparatuur waarmee gebruikers op een eenvoudige, maar efficiënte manier informatie overdragen, kennis delen, ideeën ontwikkelen en (samen)werken. Marketing- en communicatiemanager Philippe Hostens: “Wij gaan veel verder dan enkel maar systemen installeren. Onze sterkte bestaat uit een mix van competenties op het vlak van smart buildings & smart offices, IT & development, audiovisuele oplossingen, collaboration & videoconference, narrowcasting(digitalsignage) en interieurinrichting. Op deze manier is alles perfect op elkaar afgestemd én heeft de klant maar één aanspreekpunt. Onze creaties zijn maatwerk waar innovatie centraal staat. Wij zorgen voor een unieke omgeving die nergens anders terug te vinden is. Bovendien werken we steevast met de nieuwste technologieën, waardoor de investering lange tijd zal renderen en de gebruiker installaties heeft die met zijn organisatie en behoeften meegroeien. Op zich is deze aanpak al uniek in de markt, maar bovendien koppelen we dit alles aan een doordacht programma van services. Zo is het mogelijk om alle oplossingen als as-a-service af te nemen: u betaalt een maandelijkse fee in plaats van zelf te investeren.

BIS richt zich voornamelijk op de zakelijke en institutionele eindgebruiker. Philippe Hostens: “Eén van onze belangrijkste markten is de inrichting van vergader- en conferentiezalen in kantorencomplexen, gemeentebesturen, scholen en universiteiten. BIS is onderdeel van de internationaal actieve EconocomGroep.

BIS N.V.

Bezoekadres:
Industriepark Noord 2-D | Wayenborgstraat 1
2800 Mechelen
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Industriepark Noord 2-D | Wayenborgstraat 1, 2800 Mechelen
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
buro-c