DCA

DCA kenmerkt zich door de diversiteit van bedrijfsactiviteiten, onderverdeeld in zes afdelingen; infrastructuur, burgerlijke bouwkunde, bouw, projectontwikkeling, prefabbeton en -staal en HVAC en Sanitair. Daarnaast staan schrijnwerkerij Coraco, met vestigingen in Olen en Aarschot, en grondrecyclagebedrijf DC Recycling als sterke zusterbedrijven dichtbij het bedrijf.

Als betrouwbare en competente partner realiseert DCA voor zijn klanten meerwaarde via bouwoplossingen waarbij kwaliteit, veiligheid, milieu, gezondheid en werknemerstevredenheid centraal staan. Door een totaalpakket aan te bieden, garandeert DCA bovendien een vlotte doorlooptijd en kan het bedrijf flexibel inspelen op budgetten, kwaliteit en vooropgestelde planningen en dit altijd onder de unieke DCA-signatuur.

DCA is daardoor een competitieve speler in de bouwsector met ruim 630 werknemers verdeeld over vestigingen in Beerse, Bornem, Aarschot, Olen, Grobbendonk en Antwerpen. Vanuit die locaties kunnen werven op een flexibele manier opgevolgd worden en speelt DCA in op de toenemende mobiliteitsproblematiek.

DCA is alert voor innovaties in de bouwsector. Zo is er bijvoorbeeld de integratie van het BIM (Building Information Model) binnen onze bouwteamwerking. Daarnaast doen onze landmeters al heel wat metingen met een professionele drone en startte het bedrijf onlangs met een splinternieuw intern communicatiesysteem.

In het kader van de samenwerking met privatieve en gemeentelijke partners werd er een afdeling Development Design & Build opgericht.

De afgelopen jaren kende DCA een gestage groei. In die filosofie past de aankoop van een nieuw bedrijfsterrein voor de bouw van een nieuw hoofdkantoor dat in 2020 in gebruik zal genomen worden. De ambitie is om er een state-of-the-art werkplek te creëren waarbij het nieuwe werken en welzijn op het werk ruime aandacht krijgen. Dit jaar jaar bestaat DCA 50 jaar, dus de nieuwe kantoren worden dé kers op de taart!

 

DCA

Vestiging A: Beerse
Bezoekadres:
Lilsedijk 50
2340 Beerse
Vestiging B: Olen
Bezoekadres:
Industrielaan 41
2250 Olen
Vestiging C: Bornem
Bezoekadres:
Pedro Colomalaan 6
2880 Bornem
Vestiging D: Aarschot
Bezoekadres:
Gaston Geenslaan 13
3200 Aarschot
Vestiging E: Grobbendonk
Bezoekadres:
Industrieweg 30
2280 Grobbendonk
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Lilsedijk 50, 2340 Beerse
      [titel] => Beerse
      [nr] => A
    )

  [1] => Array
    (
      [adres] => Industrielaan 41, 2250 Olen
      [titel] => Olen
      [nr] => B
    )

  [2] => Array
    (
      [adres] => Pedro Colomalaan 6 , 2880 Bornem
      [titel] => Bornem
      [nr] => C
    )

  [3] => Array
    (
      [adres] => Gaston Geenslaan 13, 3200 Aarschot
      [titel] => Aarschot
      [nr] => D
    )

  [4] => Array
    (
      [adres] => Industrieweg 30, 2280 Grobbendonk
      [titel] => Grobbendonk
      [nr] => E
    )

)