gas-9288-banners-logo-655x305

Gas.be

Gas.be wil een verbindende rol spelen voor een haalbare, betaalbare en duurzame energievoorziening/energietransitie.

Gas.be verbindt de gasindustrie vertegenwoordigt de Belgische transport- (Fluxys) en distributienetbeheerders (Fluvius, Ores, Resa en Sibelga) van gas. Daarbij gaat het niet alleen om de verdediging van de belangen en standpunten van haar leden. Wij brengen ook verschillende partners samen, ontwikkelen projecten en diensten samen met partners.

Gas.be bouwt aan een duurzame energietoekomst door middel van communicatie en dialoog. We zullen de troeven van gas en hernieuwbaar gas als duurzame, betrouwbare, betaalbare en flexibele energiebron beter bekend maken bij particulieren, ondernemingen, politieke en economische beleidsmakers via gerichte campagnes.

Gas.be zet in op hernieuwbare energie en wil een actieve rol spelen in het faciliteren van een duurzame energietransitie. Groen gas maakt duurzaam verwarmen, douchen en koken mogelijk en combineert dat met alle gemakken die een gasaansluiting biedt. Steeds meer automobilisten stappen bovendien over op een auto op gas.

Gas.be verbindt op een duurzame manier. Zij biedt haar expertise aan haar leden en waakt over de veiligheid en de goede werking van de gasinstallaties en gastoestellen dankzij haar laboratorium en haar Cerga-kwaliteitslabel voor gasinstallateurs.

Meer info : gas.be

Gas.be

Bezoekadres:
Masuiplein 15
1000 Brussel
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Masuiplein 15, 1000 Brussel
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Gas.be

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Gas.be. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Stiebel Eltron