IRS Haegeman | Isotherm Roof Systems BVBA

Isotherm Roof Systems, of kortweg IRS, is reeds meer dan 30 jaar uw betrouwbare partner voor het plaatsen van sandwichpanelen op daken. Nieuwbouw, maar ook uitdagende renovatieprojecten brengen we steeds tot een goed einde door onze eigen ervaring en kennis te combineren met het advies van onze leveranciers en partnerbedrijven. We zijn actief in industrie- en utiliteitsbouw, residentiële projecten, scholen en overheid. Onze projecten kan u vinden van de kust tot de Ardennen. IRS is een familiale KMO waar de zaakvoerders dagelijks naast onze mensen op de werf staan.

Sinds 2015 plaatst IRS modulaire lichtstraten in glas. Ook in deze branche is een nauwe samenwerking met onze leveranciers de basis van het succesvol afleveren van een bouwproject. In 2019 bekronen we zo onze samenwerking met VELUX en mag IRS zich voortaan “Certified Installer” voor Velux Modular Skylights noemen.

In ons atelier langs de E40 in Aalst produceren we voor onze diverse projecten stalen constructies, plooiwerk (in galva, aluminium, RVS en gelakte platen) en geïsoleerde goten. Naast constructies in metaal kan u bij ons ook terecht voor het plaatsen constructies in gelamineerd hout.

IRS Haegeman | Isotherm Roof Systems BVBA

Vestiging A: Isotherm Roof Systems BVBA
Bezoekadres:
Nederhasseltstraat 43
9400 Ninove (Oost-Vlaanderen)
Vestiging B: Atelier
Bezoekadres:
Nachtegaalstraat 8a
9320 Erebodegem
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Nederhasseltstraat 43, 9400 Ninove (Oost-Vlaanderen)
      [titel] => Isotherm Roof Systems BVBA
      [nr] => A
    )

  [1] => Array
    (
      [adres] => Nachtegaalstraat 8a, 9320 Erebodegem
      [titel] => Atelier
      [nr] => B
    )

)
×

Stel een vraag aan IRS Haegeman | Isotherm Roof Systems BVBA

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar IRS Haegeman | Isotherm Roof Systems BVBA. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
Aluprof