SD Tuinen

Ontwerpen, aanleggen en onderhouden: SD Tuinen heeft het totaalpakket in de vingers

Dimitri Sleeuwagen startte in 2005 vol passie met het aanleggen van tuinen. Ook bij zijn partner Sofie De Maeght kriebelde de tuinmicrobe al lange tijd. In 2006 studeerde ze af als Gegradueerde in de Tuin- en Landschapsarchitectuur. Dimitri en Sofie gingen samen aan de slag, en sindsdien staat SD Tuinen garant voor kwalitatieve en creatieve tuinontwerpen en –aanleg. Net zoals de aangelegde tuinen groeien, wordt ook het team steeds groter. Zowel voor publieke als private totaalprojecten slaan we de handen in elkaar.

Tijdloze tuinen op maat

Tot rust komen, spelen, zonnen, vrienden ontvangen, tuinieren, zwemmen, eten enz. Een tuin is een multifunctionele plaats. Wij geloven dan ook dat een tuin een meerwaarde vormt voor een huis en familie. Wat zijn de wensen en noden als het op een droomtuin aankomt? Wij luisteren graag naar het verhaal van onze klant, en we adviseren waar nodig. Zo maken we van elke tuin een extra leefruimte bij de woning.

Van ontwerp tot uitvoering, we verzorgen elk aspect van de tuin

SD Tuinen is dé allround partner op vlak van tuinen. De architectuur en het ontwerp, de grondwerken, de effectieve aanleg én het onderhoud achteraf, we nemen alles voor onze rekening. We gaan aan de slag met afsluitingen en sierpoorten, opritten en terrassen, gazons en beplanting, zwembaden en -vijvers, tuinhuizen en poolhouses of tuinonderhoud. Neem een kijkje naar onze website of Facebookpagina en zie onze tuinen tot leven komen!

Kortom, SD Tuinen tilt tuinen naar een hoger niveau. De aanleg van een nieuwe tuin of de opwaardering van een bestaande tuin, zowel voor particuliere woningen als voor omgevingsaanleg van openbare en residentiële projecten? We make it happen!

SD Tuinen

Bezoekadres:
Bredestraat 65
9340 Wanzele
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Bredestraat 65, 9340 Wanzele
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan SD Tuinen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar SD Tuinen. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.