Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Bontinck

HISTORY & FUTURE
Waar techniek en emotie samenkomen

De professionals van Bontinck Architecture and Engineering laten techniek en emotie samensmelten tot één harmonieus geheel.
Het fundament voor Bontinck Architecture and Engineering werd in de jaren ’20 van de vorige eeuw gelegd door Georges Bontinck. Later hebben zoon Dirk en kleinzoon John Bontinck het architectenbureau voortgezet. Onder hun bezielende leiding is het bedrijf geëvolueerd tot het dynamische en up-to-date architectenbureau van vandaag.

CORE BUSINESS
Uw wensen komen tot leven

Bontinck Architecture and Engineering is gespecialiseerd in verscheidene disciplines. Met de architectuur als fundament heeft het bedrijf zich bekwaamd in stadsontwerpen, engineering, restauratie en interieurdesign.

Van een stedenbouwkundig masterplan tot aan de kleur van uw interieur: Bontinck Architecture and Engineering brengt uw ideeën en wensen tot leven. Het bedrijf voelt zich zowel thuis in de stad als in de periferie en heeft ruime ervaring met stadsontwerpen voor sites tot twintig hectare. Bij elk project – klein of groot, privaat of publiek – vervult Bontinck haar creatieve rol en verenigt alle betrokken partijen en de verschillende disciplines tot één uniek en sprekend resultaat.

MULTI TALENTED
Veelzijdigheid

Van villa tot luchthaven; de kennis en kunde van Bontinck Architecture en Engineering is zeer veelzijdig. Bij elk project is het bureau van A tot Z betrokken: van het eerste oriënterende gesprek tot de uiteindelijke oplevering kunt u rekenen op een professionele en persoonlijke samenwerking.

Het team van Bontinck Architecture and Engineering telt een dertigtal allround toparchitecten. Elk project wordt gezamenlijk uitgevoerd door een team van meerdere ervaren professionals, die uitstekend op elkaar zijn ingespeeld. Uw project is hierdoor altijd in veilige en vertrouwde handen, ook bij onverhoopte uitval van een teamlid. Elke architect binnen het team is gelijktijdig betrokken bij meerdere projecten, zowel grote als kleine. Bontinck Architecture and Engineering heeft bewust gekozen voor deze werkwijze, zodat het gehele team altijd is voorbereid op nieuwe uitdagingen en de continuïteit van uw project is gewaarborgd. De veelzijdigheid van het architectenbureau is uniek en houdt haar sterk in woelige economische tijden.

APPROACH
Bontinck Architecture and Engineering maakt het verschil

Nagenoeg elk project wordt geplaagd door ‘negatieve’ externe factoren. Bontinck Architecture and Engineering ziet het als een uitdaging om deze beperkingen om te buigen en er de kracht van het project van te maken. Zo krijgt elk project een geheel eigen karakter en een sterk, uniek concept.

Bontinck Architecture and Engineering onderscheidt zich doordat niet alleen haar stijl hedendaags is, maar ook de manier van werken. Waar anderen nog wel eens in de verleiding komen om hun oorspronkelijke concept te laten beïnvloeden door nieuwe trends, houdt Bontinck Architecture and Engineering van begin tot einde vast aan de eigen creatieve en technische visie. Het bedrijf zorgt ervoor dat ook de uitvoerende partijen van het concept worden doordrongen. Zo maakt Bontinck Architecture and Engineering het verschil.

algemene informatie

Services Architecten Adres Ottergemsesteenweg Zuid 808 - A 31
9000 Gent
België
Telefoonnummer +32 (0)9 2250174 E-mailadres [email protected] Website bontinck.biz

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details