Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Carpentier Hardwood Solutions

Carpentier profileert zich als innovatieve speler en wil toegevoegde waarde creëren. We beschikken over een uitgebreid en modern machinepark om alle bewerkingen in eigen atelier uit te voeren. Zo kunnen we het hout zagen, verzagen, drogen, thermisch behandelen, fijn bezagen, schaven, schulpen, borstelen en CNC bewerken. Ook nabewerkingen zoals brandenborstelenvoorvergrijzenbeitsen en oliën verzorgen we in eigen beheer. Dit alles maakt het mogelijk een uitgebreid gamma van afgewerkte producten zoals gevelbekledingwandbekledingplafondsterrassen en dakbeschot aan te bieden.

QUICKCLIP® PRODUCTEN VOOR BINNEN EN BUITEN

QuickClip® staat voor prachtige houten profielen in combinatie met een eenvoudig en onzichtbaar bevestigingssysteem, waarbij clips op een aluminium onderconstructie worden gemonteerd en er geen zichtbare vijzen of nagels zijn.

Een houten terras aanleggen of een gevelpoort en omheining met hout bekleden: met onze QuickClip® producten is het simpeler dan ooit!

Ook binnen zijn onze QuickClip® producten gemakkelijk toepasbaar. Of het nu gaat om een houten wand of houten plafond in een woning, (tuin)kantoor of houten bijgebouw, met onze houten design profielen op het onzichtbare bevestigingssysteem van Grad behaalt u overal een naadloos resultaat.

VERANTWOORD EN MILIEUVRIENDELIJK

Als één van de eerste Belgische bedrijven met een PEFC- en FSC®-keurmerk stelt Carpentier duurzaam en met respect voor het milieu ondernemen prioritair.

We zien er streng op toe dat alle hout uit verantwoord en legaal bosbeheer komt. Daarom zetten we vooral in op Europese houtsoorten. In tegenstelling tot de meeste tropische houtsoorten zijn die immers al generaties lang het product van een milieuvriendelijk en goed bosbeheer.

Onze ecologische visie wordt consequent doorgetrokken in onze productieprocessen en in de ontwikkeling van onze producten. Het VOKA duurzaamheidscharter werd door Carpentier voor het 3de jaar op rij behaald. Hiermee zijn we officieel benoemd als SDG pioneer.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services GevelbouwAkoestische productenDuurzame bouwproductenInterieurafwerkingHouten prefabconstructiesHout- en bouwmaterialenZonweringssystemenWanden en plafonds Adres Abeeldreef 15
8760 Meulebeke
België
Telefoonnummer 051488961 E-mailadres info@carpentier.be Website carpentier.be btw nummer BE 0436.912.051

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details