Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

IRS Haegeman | Isotherm Roof Systems BVBA

Isotherm Roof Systems, of kortweg IRS, is reeds meer dan 30 jaar uw betrouwbare partner voor het plaatsen van sandwichpanelen op daken. Nieuwbouw, maar ook uitdagende renovatieprojecten brengen we steeds tot een goed einde door onze eigen ervaring en kennis te combineren met het advies van onze leveranciers en partnerbedrijven. We zijn actief in industrie- en utiliteitsbouw, residentiële projecten, scholen en overheid. Onze projecten kan u vinden van de kust tot de Ardennen. IRS is een familiale KMO waar de zaakvoerders dagelijks naast onze mensen op de werf staan.

Sinds 2015 plaatst IRS modulaire lichtstraten in glas. Ook in deze branche is een nauwe samenwerking met onze leveranciers de basis van het succesvol afleveren van een bouwproject. In 2019 bekronen we zo onze samenwerking met VELUX en mag IRS zich voortaan “Certified Installer” voor Velux Modular Skylights noemen.

In ons atelier langs de E40 in Aalst produceren we voor onze diverse projecten stalen constructies, plooiwerk (in galva, aluminium, RVS en gelakte platen) en geïsoleerde goten. Naast constructies in metaal kan u bij ons ook terecht voor het plaatsen constructies in gelamineerd hout.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Sandwichpanelen Adres Nederhasseltstraat 43
9400 Ninove (Oost-Vlaanderen)
België
Telefoonnummer +32 (0)475 385648 E-mailadres info@irs-haegeman.be Website irs-haegeman.be

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details