Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Morti

ALGEMEEN BOUWBEDRIJF IN GENT

Een halve eeuw vakmanschapMorti werd in 1965 als eenmanszaak opgericht door Julien Mortier en groeide al snel uit tot een sterk algemeen bouwbedrijf in de regio Gent. Ondertussen staan 200 enthousiaste medewerkers in voor de productie van prefab betonmetaalconstructies en binnen- en buitenschrijnwerk in aluminium of hout in onze hoogtechnologische werkplaatsen. Als geregistreerd aannemer zijn we erkend voor meerdere categorieën in klasse 8.Totaalprojecten in eigen beheer

Al meer dan 50 jaar realiseert Morti totaalprojecten in de industriebouwwoning- en appartementsbouw en de agrosector. Door de uiteenlopende expertise en knowhow van ons algemeen bouwbedrijf verloopt het bouwproces nagenoeg volledig in eigen beheer. Zo dringen wij de doorlooptijd van uw project sterk terug.

Building dreams

Bij ons familiebedrijf rekent u op een persoonlijke benadering. U krijgt één aanspreekpunt, die uw volledige project opvolgt vanaf de studie tot de eindfase. Samen met een team vakspecialisten staat uw projectleider in voor een efficiënt verloop van de werken en een strikte naleving van de afspraken. ‘Building dreams’, dat doet u bij algemeen bouwbedrijf Morti. Kunnen wij u helpen met het bouwen van uw droom? Onze vakmannen komen graag bij u langs, zowel in de regio Gent als erbuiten.

algemene informatie

Services Bouwonderneming Adres Booiebos 21
9031 Gent
België
Telefoonnummer +32 9 282 48 77 E-mailadres mail@morti.be Website morti.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details