Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Schöck België BV

Schöck België BV is onderdeel van de Schöck Bauteile GmbH groep en is een internationaal producent, adviseur en leverancier van thermische onderbrekingen en verankeringstechniek.

Onze innovatieve bouwsystemen lossen al meer dan 40 jaar thermische bruggen in de bouwschil op. Door de uitstekende bouwfysische prestaties van onze producten leveren wij een energie-efficiënte bijdrage aan de bouwkwaliteit. Onze Schöck Isokorb® technologie biedt al meer dan 40 jaar een antwoord op onnodig warmteverlies en de nadelige effecten van bouwknopen bij uitkragende bouwdelen. Wanden en kolommen kunnen thermisch onderbroken worden met ons nieuwste product Sconnex®. Daarnaast bieden wij ook oplossingen ter voorkoming van contactgeluid in trappenhuizen met het gamma van Tronsole®.

Technische know-how, toewijding en jarenlange ervaring in de bouwsector zorgen ervoor dat wij innovatief blijven en oplossingsgerichte toepassingen voor onze klanten ontwikkelen. Onze focus ligt op het ontwikkelen van kant-en-klare productoplossingen die constructief en bouwfysisch een meerwaarde bieden. Als wereldwijde marktleider in thermische onderbrekingen streven wij met onze producten naar de beste en hoogst haalbare thermisch isolatie in elke situatie: nieuwbouw en renovatie, beton en staal.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Bouw Adres Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge
België
Telefoonnummer 09 261 00 70 E-mailadres info-be@schoeck.com Website schoeck.com

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details