Platform voor de bouw
Nieuws

AGC zorgt voor drastisch betere prestaties met twee nieuwe glascoatings: Stopray Ultra-70 on Clearvision en Stopray Titanium 34 T

Met het oog op de ontwikkelingen op de markt en de hoge verwachtingen van gebruikers van de best presterende producten...

naamloos-1-kopieren

10 oktober 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Met het oog op de ontwikkelingen op de markt en de hoge verwachtingen van gebruikers van de best presterende producten brengt AGC dit najaar twee nieuwe zonwerende beglazingen op de markt: Stopray Ultra-70 on Clearvision en Stopray Titanium 34 T.

De producten van AGC op het gebied van zonwerend glas zijn high-tech glasproducten die tegemoetkomen aan de steeds strengere eisen die vandaag de dag worden gesteld op het gebied van energie en esthetiek. Stopray-producten zijn voorzien van voortreffelijke coatings, die in de zomer zorgen voor optimale zonwering, terwijl ’s winters de bijzonder lage Ug-waarden warmteverlies voorkomen.

Stopray Ultra-70 on Clearvision

Dit nieuwe en hoog-presterende glasproduct met zachte coating is voorzien van een driedubbele zilvercoating die zorgt voor maximaal licht in een gebouw en een aanzienlijke vermindering van de binnenkomende warmte van de zon. Deze nieuwe coating is niet alleen gewild bij architecten vanwege de lage lichtreflectie aan zowel de binnen- als buitenkant van het glas, maar is ook de vanzelfsprekende keuze van glasverwerkers vanwege de flexibele verwerkingsmogelijkheden.

Stopray Ultra-70 on Clearvision biedt een lichttransmissie van 70%, een zontoetredingsfactor van 33% en een selectiviteit van 2,1 met ook nog een lage lichtreflectie aan de binnen- en buitenkant.

Dit product is vooral geschikt in gevels van kantoorgebouwen.

Stopray Titanium 34 T

Stopray Titanium 34 T is een uniek, hardbaar glasproduct met magnetroncoating. Dit product kent op de markt geen concurrentie. Dankzij de hoge mate van zonwering en de voortreffelijke prestaties op het gebied van licht en energie is dit de ideale keuze voor landen met een warm klimaat. Dit product, met in de massa gekleurd grijs glas, wordt enorm gewaardeerd om zowel zijn lage lichtreflectie aan de binnen- en buitenkant, als om zijn prachtige esthetiek, die architecten veel vrijheid biedt om te spelen met het uiterlijk van een gebouw.

Breng uw visie tot leven met de dienstverlening van AGC. AGC is veel meer dan een glasfabrikant en glasverwerker alleen. AGC is het adres voor alles wat u nodig heeft voor de esthetisch en technisch perfecte glasoplossing: onderzoek, advisering, technische ondersteuning, productie en logistiek. AGC biedt complete ondersteuning – via speciale teams, deskundigenservices en online-tools – in elk stadium van een project, vanaf de initiële planning tot de voltooiing van een gebouw. Ga voor meer informatie naar www.agc-yourglass.com.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details