Platform voor de bouw
Nieuws

Bezoek Reynaers Aluminium op Polyclose 2022

stand-Reynaers-Aluminium-1

16 augustus 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Design meets technology. Dat is zichtbaar in de strakke aluminium systemen van Reynaers Aluminium. Bezoek Polyclose 2022 om op de hoogte te blijven van alle nieuwste ontwikkelingen.

Praktische info Polyclose 

Eindelijk is het weer zo ver, we ontmoeten je graag op Polyclose: één van de belangrijkste Europese vakbeurzen voor raam-, deur-, zonwering-, toegangs- en gevelsystemen.
Polyclose vindt plaats van 31 augustus 2022 tot en met 2 september 2022 in Gent, België. Ons team staat klaar om je te ontvangen in hal 1, standnummer 1224.

Ontdek onze nieuwigheden op Polyclose

We tonen ons ConceptPatio 130 hefschuifraam in monorail outside glazed variant. Dit schuifraam zorgt voor sterke prestaties tegen een competitieve prijs. 

Gevelsysteem ConceptWall 60 tonen we met verborgen vleugelprofielen. Zo kan je opengaande ramen volledig verbergen in je glasgevel en heb je uniforme aanzichtsbreedtes. 

Het ramen- en deurengamma SlimLine 38 is nu ook beschikbaar voor een balcony-deur. 

Ons gloednieuwe MasterLight systeem tonen we voor de eerste keer op Polyclose. Het systeem zorgt voor een snelle fabricatie en plaatsing en zelfs een minimale helling is mogelijk. 

Er is steeds meer vraag naar het nieuwste hefschuifdeursysteem MasterPatio. Het ultrastrakke design en de uitstekende technische prestaties spreken architecten en eindgebruikers duidelijk aan. Niet voor niets won het systeem een Red Dot Award. Ontdek de mogelijkheden op Polyclose 2022.

Together for better 

We bundelen onze krachten. Vanuit de Reynaers Group is daarom ook Forster aanwezig op Polyclose. Hun stalen systeemprofielen zie je steeds vaker terug in gebouwen van formaat. Laat je informeren bij de gedeelde stand van Reynaers Aluminium en Forster.

Gratis toegangskaart voor Polyclose

Vraag je gratis toegangskaart aan via de website van Polyclose, met volgende code: PE10104164
Jouw toegangsbewijs ontvang je daarna per e-mail.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Nicolas Piert

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Bouwen aan Vlaanderen netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details