Platform voor de bouw
Een jongensdroom in 1999, werkelijkheid in 2021.

Een jongensdroom in 1999, werkelijkheid in 2021.

In oktober 2021 ontstond Inovar, het jonge, dynamische renovatiebedrijf opgericht door de twee jeugdvrienden Adriaan Broes en Thomas Soete.

Thomas:

“Al van kinds af aan zijn Adriaan en ik gepassioneerd door de bouwsector. Het startte bij constructies uit Lego, gevolgd door het sjorren van boomhutten, later verbouwden we een tuinhuisje om tot een echte ‘mancave’ voor onze vrienden van de lagere school. De samenwerking verliep steeds vlekkeloos en we smeedden toen de eerste plannen om later samen een bouwfirma op te richten.”

Na de opleiding van schilder te voltooien in het VTI te Brugge en enkele jaren ervaring op te doen richtte Adriaan in 2017 de firma Renovar-AB op. Het bedrijf legde de focus op algemene schilderwerken zowel binnen als buiten, speciale schildertechnieken zoals mortex, en het plaatsen van gyproc. 

Thomas studeerde in 2017 af als bouwkundig ingenieur aan de Universiteit Gent en ging de eerstvolgende jaren aan de slag bij baggerfirma DEME en een algemene bouwonderneming aan de kust. Stilaan begon het echter te kriebelen om zelf ook iets te ondernemen. 

Thomas: 

“De eerdere plannen om een bouwfirma op te richten kwamen weer naar boven en ik belde Adriaan op. Van het één kwam het ander.”

Adriaan en Thomas beslisten in 2021 om hun talenten te bundelen en richtten samen Inovar op.

Adriaan: “Ik heb doorheen de jaren ervaren dat het een grote meerwaarde biedt wanneer je een totaalpakket aan de klant kan aanbieden.” Voor mij werd het steeds moeilijker om het overzicht te behouden op mijn eigen werk, de bestellingen, facturatie en de communicatie tussen klant en team van onderaannemers. 

Samen met Thomas, die de projecten coördineert kunnen we nu totaalrenovaties uitvoeren met vaste onderaannemers waarop we kunnen rekenen, vanaf het moment dat de woning wind- en waterdicht is tot aan de allerlaatste afwerkingen en interieurinrichting.”

Binnenkort start Inovar ook met het vervaardigen van organische meubels uitgewerkt in mortex. Mortex is een minerale micro-mortel gemaakt van natuurlijke kalk en cement. Door verschillende lagen stuc aan te brengen met hand en spatel creëer je prachtige meubels met een unieke en minerale uitstraling. 

Adriaan en Thomas: “We hebben tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt gehad van onze beslissing! Adriaan kan zich nu 100% focussen op de uitvoering van de werkzaamheden, het uittesten de nieuwste technieken en producten. Daarnaast kan hij zich steeds bijscholen in nieuwe technieken en producten. We innoveren steeds mee met onze tijd.

Thomas is de schakel van communicatie tussen alle partijen. Hij zorgt dat alles op tijd wordt besteld en dat de planning goed verloopt. 

De klanten, de onderaannemers, en wij zijn allemaal tevreden. We kunnen niet wachten om Inovar naar het volgende niveau te brengen en fantastische projecten te realiseren!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details