Platform voor de bouw
Nieuws

Inter-Fast vertrouwt op Euro Rent voor al zijn verticaal transport

Als specialist in machineverhuur staan kwaliteit, veiligheid en service bij Euro Rent bovenaan de prioriteitenlijst. En dat wordt dan nog eens gekoppeld aan een zeer ruim aanbod.

Hybride hoogwerkers 16 meter kopiëren
Een hybride hoogwerker in actie op de Inter-Fast werf bij Euro Rent.

Tekst | Niels Rouvrois

Beeld | Euro Rent

24 juni 2021 Leestijd 6 minuten

Deel dit artikel

Zo beschikt de verhuurder bijvoorbeeld over een breed gamma goederen- en personenliften van 300 kilogram tot 2 ton. “Voor onze werven hebben we geregeld bouwliften nodig en Euro Rent profileert zich hiervoor al jaren als een ideale partner”, aldus Filip Verhulst, zaakvoerder van aannemer Inter-Fast, dat tevens een groot aandeel had in de realisatie van de uitbreiding van Euro Rent aan de Bisschoppenhoflaan in Deurne.

Efficiënt inzetten van materieel en mensen met de juiste bouwlift. Zo luidt het devies van Euro Rent – officiële dealer van De Jong’s Liften – wanneer het over bouwliften gaat. Vooral bij de uitvoering van grotere projecten is het aangewezen om de mogelijke opties te bekijken en de meest rendabele oplossing te kiezen. In dat opzicht kan een bezoek van een van de liftdeskundigen aan de toekomstige opstelplaats zeer nuttig zijn. Meedenken en rekening houden met werfnoden en budget worden zo naadloos gekoppeld aan profes-sioneel advies en technische ondersteuning op maat. En ook veiligheid, zowel voor eigen werknemers als tijdelijke arbeidskrachten en onderaannemers, staat steeds voorop. Filip Verhulst: “Als wij voor een van onze werven een bouwlift nodig hebben, dan is Euro Rent voor Inter-Fast de enige optie. Zij leveren exact wat we nodig hebben en de prijs-kwaliteits-verhouding is uitstekend.”

“Dat Inter-Fast al jarenlang samenwerkt met Euro Rent is het mooiste bewijs van een duurzaam partnership”, zegt Filip Verhulst.

All-in service

Euro Rent gaat prat op zijn gekende all-in-service. Van een eigen transportdienst en montageploegen tot verregaande technische ondersteuning. “Ons servicepersoneel is steeds bereikbaar om hulp te bieden bij problemen”, klinkt het. Filip Verhulst bevestigt: “Over de geleverde service en kwaliteit kunnen we alleen maar tevreden zijn. De mensen van Euro Rent hebben kennis van zaken en zorgen steeds voor het juiste materiaal op de juiste plaats. En het wordt dan ook nog eens geplaatst door de juiste mensen. Dat Inter-Fast al jarenlang samenwerkt met Euro Rent is het mooiste bewijs van een duurzaam partnership.”

Forse terreinuitbreiding 

Die appreciatie voor het geleverde werk is overigens wederzijds, want onlangs deed Euro Rent op zijn beurt een beroep op de vaardigheden van Inter-Fast. De algemene aannemer uit Beveren zorgde namelijk mee voor de uit-breiding van het Euro Rent-terrein in Deurne. Begin 2019 kocht Euro Rent het buurpand aan de Bisschoppenhoflaan met een gemengde invulling van appartementen, magazijnen en winkels. Goed voor een uitbreiding van 5000 m². Enerzijds wordt er een opslag- en afhaalterrein voor het steigermateriaal gecreëerd en anderzijds wordt er een ultramoderne was- en onderhoudswerkplaats voor het verhuurmaterieel gebouwd. Na een intensieve voor-bereidingsfase startte Inter-Fast in de zomer van 2020 met de afbraakwerken. Filip Verhulst: “Ons takenpakket omvat de afbraakwerken, de grond- en rioleringswerken, de opbouw van de luifel, de dakdichtingswerken, het buitenschrijnwerk en de voorbereiding van de parking. Tegen de vorige kerstperiode was ons werk voor 90 % afgerond. Momenteel zijn we nog bezig met de afwerking van de inkomhal, een extra opdracht die ons werd toevertrouwd. 

Euro Rent deed onlangs een beroep op de vaardigheden van Inter-Fast voor de uitbreiding van het terrein in Deurne.

Goede samenwerking

Met 25 jaar ervaring in de algemene aannemerij is dit een project op maat van Inter-Fast. “We houden van een uitdaging en daarom past zo’n project ook perfect in onze visie. In dit geval schuilde de voornaamste uitdaging in de diversiteit van de verschillende werken en de samenwerking met alle betrokken partijen. Die overkoepelende coördinatie, het verbinden van partijen, het samenwerken als een team …: het zijn zeker sterktes van Inter-Fast. Met opdrachtgever Euro Rent hadden we uiteraard al een goede band, maar ook met de architect en de nevenaannemers verliep de samenwerking zeer vlot. In een dergelijk project duiken er altijd wel een aantal obstakels, op maar dankzij een open en constructieve communicatie tussen het volledige bouwteam kom je altijd tot een oplossing”, besluit Filip Verhulst.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details