Platform voor de bouw
Metaleuven: Alles onder één dak

Metaleuven: Alles onder één dak

De groothandel heeft werkelijk alle gereedschappen in huis om een bouwproject te laten slagen. Het assortiment is gigantisch, van de kleinste schroef tot de zwaarste hamer. Ook biedt de onderneming een enorme keuze aan elektrische machines voor de bouwsector. 

De groothandel is het predicaat ‘groot’ waardig. Want Metaleuven heeft ook een uitgebreid ijzermagazijn waar professionelen en particulieren terechtkunnen voor onder meer draad, smeedijzer, hekpunten en paalkoppen, roosters en traptreden … Maar in de winkel vinden ze nog veel meer. De groothandel biedt immers eveneens talrijke accessoires en benodigdheden, zoals hangsloten en veiligheidsbeslag, brievenbussystemen, magazijnbakken, industriële zepen, industriële stofzuigers, bouw- en meubelbeslag, hogedrukreinigers, sleutelsystemen en sloten, lijmen, transpaletten, spuitverven, smeermiddelen en vetten, borstels, kettingen en kabels, pictogrammen en signalisatie, coatings, schuurmateriaal, werkkledij, ladders en stellingen, wielen, onderhoudsartikelen en veiligheidsartikels.

Vestiging in Mechelen
Bij Metaleuven kunnen (ver)bouwers niet enkel terecht voor alles wat met bouwen en verbouwen te maken heeft. Het totaalpakket van de groothandel omvat eveneens tuinmaterialen, zelfs groot huishoudelektro, cookware, artikels voor tafelschikking en keukenelektro. Thomas Verlaenen: “De grote huishoudtoestellen worden gratis geleverd en geïnstalleerd door een eigen technieker van de zaak.” In mei 2014 opende de groothandel een tweede vestiging in Mechelen. “We wilden graag onze vakkennis en jarenlange ervaring uitbreiden om zo nog meer klanten van dienst te kunnen zijn”, aldus Verlaenen. “In Mechelen hebben we een prachtige winkel neergezet, er is zowaar meer dan 3.700 m² winkeloppervlakte waar de betere merken terug te vinden zijn.”

In dienst van de klanten
Interessant is dat Metaleuven en Metamechelen over een eigen hersteldienst voor het groot huishoudelektro beschikken én een efficiënte dienst-na-verkoop hebben voor het volledige assortiment. Thomas Verlaenen: “Voor de grote huishoudtoestellen hebben we eigen techniekers op de baan. En defecte gereedschappen en machines laten we door de producent zelf herstellen.  Kortom: wij proberen een echte partner van onze klanten te zijn. Niet alleen door een compleet gamma aan te bieden, maar ook door na de verkoop de benodigde ondersteuning te leveren! In geval van moeilijkere vragen staan onze salesafdelingen elke dag paraat om de klanten te helpen bij hun projecten en ze van de nodige vakkundige uitleg te voorzin. In ons ijzermagazijn realiseren we projecten op maat, die door ons eigen personeel volledige technisch kunnen worden getekend. We proberen ook onze personeelsleden regelmatig nieuwe of bijkomende opleidingen van verschillende productgroepen te geven omdat we graag de juiste informatie naar de klant willen overbrengen.”

Tekst en beeld | Metaleuven

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details