Platform voor de bouw
Minimalistische concepten met een onbeperkte creativiteit
Fixscreen Minimal, doekzonwering met een minimalistische touch.

Minimalistische concepten met een onbeperkte creativiteit

Tijdens ARCHITECT@WORK stelde Renson het Linarte-concept voor. Het gaat om verfijnde, individuele verticale aluminiumprofielen die tal van mogelijkheden bieden op het vlak van gevelafwerking. “Elk profiel kan anders opgevat worden”, zegt Nathan Content, concept advisor bij Renson. “Zo spelen we in op de creativiteit van de architect.” Daarnaast konden bezoekers ook kennismaken met de minimalistische doekzonwering Fixscreen Minimal.

De Linarte-gevelbekleding bestaat uit strakke aluminium ‘Even’- en ‘Block’-profielen en is beschikbaar in dieptes van 16 en 30 millimeter. Deze twee afmetingen kan je vrij combineren, zowel binnen als buiten. De diepte van 16 millimeter is ook in een extra brede uitvoering te verkrijgen. “Je bekleedt er ook poorten of deuren mee en er kunnen tevens buigingen en uitsparingen voorzien worden”, zegt Nathan Content. “Je kan ze personaliseren met hout, ledstrips of indirecte verlichting aan de onderzijde. Zo creëer je een naadloos en uniform ontwerp, op maat van ieder project. Bovendien zijn ze ook zeer makkelijk te monteren. Je plaatst CLS- of SLS-balken en schroeft er het klik-systeem op. Je kan het profiel ook rechtstreeks vastschroeven, indien gewenst.”

Met Linarte creëer je een naadloos en uniform ontwerp, op maat van ieder project.

Elegante zonwering

Het Linarte-systeem laat ook toe om zonwering te integreren. Dat toonde Renson op de stand van ARCHITECT@WORK aan de hand van de Fixscreen Minimal: doekzonwering met een minimalistische touch. “Ook dit is een nieuw concept”, zegt Michiel Vindevogel van Renson. “Het is minimalistische zonwering die als inbouw en opbouw geïnstalleerd kan worden. Over de look-and-feel van dit product is zeer goed nagedacht. De binnenrail is meegelakt in dezelfde kleur als de zijgeleiders, de smalle onderlat gaat volledig over in het doek, de lasnaad is mooi weggewerkt en je ziet nergens schroeven. Ook over het steunprofiel is nagedacht. Dat staat in een hoek van 5 graden en volgt de afloop van de vensterbank, zodat de zijgeleiders daar perfect op aansluiten.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details