Platform voor de bouw
Nieuw: ARCHICAD STAR(T) Edition 2019

Nieuw: ARCHICAD STAR(T) Edition 2019

De nieuwste versie van ARCHICAD STAR(T) Edition is vanaf vandaag beschikbaar voor de Nederlandse en Belgische markt. De STAR(T) Edition is een volledig BIM pakket dat een passende oplossing biedt voor de kleinere bureaus die volwaardig willen participeren in een openBIM workflow.

Parametrische profielen
De verbeterde Profile Manager maakt het mogelijk om eenvoudig, zonder programmeren, parametrische profielen te creëren voor kolommen, balken en wanden. Vanaf nu kan de geometrie van profielen intelligent worden gemaakt en zowel numeriek als grafisch worden beheerd.

Sneller en meer detail
ARCHICAD STAR(T) Edition 2019 bevat nu ook de gestroomlijnde 2D navigatie van ARCHICAD 22. Het pannen en inzoomen op (grote) vectoriële onderleggers gaat vloeiend en soepel. Beeldschermen met een resolutie van 4k of 5k laten nu een nog scherper en gedetailleerder beeld zien, op zowel Mac als Windows.

Geen data, maar informatie
Met de gloednieuwe Expressies kunnen berekende waarden toegevoegd worden aan elementen binnen het model. Een combinatie van element-eigenschappen met rekenkundige formules geeft ongekende mogelijkheden, bijvoorbeeld ventilatieberekeningen of aantal kilo’s staal per ligger. Dit geeft praktische invulling aan de ‘i’ in BIM.

Koploper in openBIM
Tijdens het importeren van IFC zet ARCHICAD IFC eigenschappen om naar ARCHICAD-properties en -eigenschappen waardoor data uit een extern model in ARCHICAD-functies te gebruiken of aan te roepen zijn. Bij het exporteren van een model is meer gedetailleerde informatie te koppelen aan de export naar IFC.

Ronald de Graan, directeur product management bij KUBUS: “Met de ILS-translator is het ook met deze STAR(T) Edition eenvoudig om consistente en betrouwbare informatie op een efficiënte en effectieve wijze uit te wisselen in de keten.”

Om te profiteren van álle ARCHICAD-functies en voordelen kan de STAR(T) Edition op ieder gewenst moment geüpgraded worden naar de volledige ARCHICAD versie, zonder gegevensverlies van eerder gestarte projecten.

Ga voor meer informatie naar www.kubusinfo.nl/startedition

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details