Platform voor de bouw
Nieuwe vestiging om innovatie en lokale groei verder te versterken
Dankzij een voortdurende investering in state-of-the-art apparatuur worden ook de vloot en het machinepark continu uitgebreid.

Nieuwe vestiging om innovatie en lokale groei verder te versterken

Smeyers, erkend als één van de marktleiders in bron- en retourbemalingen en behorend tot Aertssen Group, kondigt met groot enthousiasme aan dat het in het eerste kwartaal van 2024 een nieuwe vestiging in Aalter opent. Deze uitbreiding onderstreept hun leidende positie in de markt en markeert een belangrijke stap in de ambitieuze groeistrategie van het bedrijf, met een sterke focus op innovatie en regionale ontwikkeling. De nieuwe vestiging wordt in het eerste kwartaal van 2024 in gebruik genomen. 

De geothermische divisie van Smeyers, opgericht eind 2021, zal de spil vormen van deze nieuwe locatie. Deze stap is een bewijs van hun aanzienlijk groei in machine- en personeelscapaciteit, waarmee het bedrijf haar dienstverlening verder regionaliseert. Dit zal de servicekwaliteit naar klanten toe aanzienlijk verbeteren, met een focus op zowel geothermische als bemalingsinstallaties.

De divisie wordt gekenmerkt door een reeks indrukwekkende eigenschappen. Zo is er de diversiteit in projectgrootte. Smeyers is namelijk actief in grote, middelgrote en kleine geothermische projecten. Dankzij een voortdurende investering in state-of-the-art apparatuur worden ook de vloot en het machinepark continu uitgebreid. Een eigen studiedienst met een intern team richt zich op zijn beurt dag in dag uit op technische innovatie en projectoptimalisatie.

Innovatieve toepassingen, zoals bijvoorbeeld het hergebruik en zuiveren van boorwater om het verbruik van leidingwater te minimaliseren, zijn dan ook geen uitzondering bij Smeyers. Er wordt gewerkt met de hoogste kwaliteit aan materialen voor duurzame en efficiënte resultaten en zelfs voor de meest complexe projecten staat Smeyers gekend om het vinden van creatieve en effectieve oplossingen. 

Smeyers omarmt ook een vernieuwde visuele eigenheid, die de verbondenheid met Aertssen Group weerspiegelt en extra versterkt.

Kennis en ervaring

Als onderdeel van de Aertssen Group – in 2022 nog uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar 2021 – zetten ze zich in om hun reputatie als betrouwbare en innovatieve partner verder te versterken in zowel Oost- als West-Vlaanderen. Dit gecombineerd met een diepgaande kennis en ervaring op het vlak van geothermische toepassingen en een toewijding aan duurzame partnerships en klanttevredenheid maakt van Smeyers de ideale partner. De nieuwe vestiging in Aalter is voor Smeyers een belangrijke stap in de verdere groei als toonaangevende en innovatieve partner in Oost- en West-Vlaanderen. 

In lijn met deze groeiambities zoekt Smeyers naar gedreven medewerkers uit de regio die aan deze ontwikkeling willen bijdragen. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij Smeyers. Medewerkers komen terecht in een omgeving waar ze zich kunnen ontplooien, een fundamenteel aspect voor de groei van het bedrijf. Met de steun van Aertssen Group beschikt Smeyers over de financiële slagkracht en expertise om deze groeiuitdagingen succesvol aan te gaan en de juiste strategische keuzes te maken.

In de nieuwe hub in Aalter zal ook plaats worden gemaakt voor partner Van Rooy, eveneens onderdeel van dezelfde Aertssen Group. Van Rooy is gespecialiseerd in funderings- en beschoeiingstechnieken, alsook kelderbouw, wat een waardevolle aanvulling vormt op de diensten van Smeyers en Aertssen Infra in zijn geheel.

In lijn met deze groeiambities zoekt Smeyers naar gedreven medewerkers uit de regio die aan deze ontwikkeling willen bijdragen.

Nieuwe look

De komst van de nieuwe geothermische hub in Aalter gaat ook gepaard met een nieuwe visuele identiteit. Zo zal Smeyers de komende maanden stapsgewijs een nieuwe, frisse look krijgen. Hoewel de kenmerkende blauwe kleur blijft, omarmt Smeyers een vernieuwde visuele eigenheid, die de verbondenheid met Aertssen Group weerspiegelt en extra versterkt. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details