Platform voor de bouw
Partners in Wall Building

Partners in Wall Building

De opmars van cellenbeton is niet meer te stuiten. Zeker in de woningbouw en de renovatiemarkt maakt dit performante materiaal furore. Een van de voorlopers op dat vlak is H+H, de tweede grootste cellenbetonfabrikant in Europa. “Dankzij het verkrijgen van het BENOR-certificaat en de opname in het EPBD-register kunnen we het potentieel van onze cellenbetonproducten ook in België ten volle verzilveren”, zegt Boudewijn Jammaers van H+H Benelux. 

H+H Benelux is onderdeel van een internationale groep, die al meer dan honderd jaar in tal van Europese landen vertegenwoordigd is. Behalve in België, Nederland en Luxemburg zijn de hoogwaardige cellenbetonproducten van H+H ook een vaste waarde in Denemarken, Duitsland, Polen, Rusland, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. “Snel en eenvoudig bouwen zonder op kwaliteit te besparen: dat is ons devies. Hoogwaardige cellenbetonproducten zijn het fundament van ons bedrijf, en innovatieve oplossingen de motor van al wat we ondernemen”, legt Hoofd  verkoop Fredy Wahls uit 

“Onze klanten zijn hoofdzakelijk aannemers, projectontwikkelaars, bouwmaterialenhandelaren en doe-het-zelfwinkels. We ondersteunen hen in alle soorten bouwprojecten met diverse adviezen en berekeningen. Onze bouwtechnische knowhow komt immers uitstekend van pas. Bovendien kunnen we in projecten met verdiepingshoge panelen ook de afbouw verzorgen. Dankzij onze efficiënte logistieke en administratieve organisatie kunnen we steeds een correcte levering garanderen. De slagzin ‘Parters in Wall Building’ zegt dan ook waar H+H voor staat.” 

Boudewijn Jammaers: “We garanderen een homogene, massieve constructie zonder koudebruggen die een positieve bijdrage levert aan de energie-efficiëntie van nieuwe of bestaande gebouwen.”

 

Allerhande troeven

Negentig jaar na de start van de productie in Zweden zijn de cellenbetonproducten van H+H alomtegenwoordig. Ze bestaan volledig uit anorganische grondstoffen zoals zand, cement en kalk en beschikken over allerlei waardevolle troeven. “Cellenbeton is een licht bouwmateriaal met een grote draagkracht dat een prima thermische isolatie en een dito akoestiek garandeert. Bovendien is het milieuvriendelijk, onbrandbaar, bestand tegen schimmel en eenvoudig te bewerken en verwerken. Dit alles maakt dat cellenbeton niet alleen uiterst geschikt is voor de realisatie van kantoren, bedrijfspanden en industriële complexen, maar ook voor de woningbouw”, vat Boudewijn Jammaers samen. 

“Het H+H-bouwsysteem is gebaseerd op wandvormende componenten die verwerkt worden met cellenbetonlijm en is bestemd voor de realisatie van dragende en niet-dragende binnen- en buitenmuren, enkelvoudige muren en spouwmuren. Behalve blokken en elementen in verschillende afmetingen leveren we ook lateien en U-schalen voor venster- en deuropeningen. Zo garanderen we een homogene, massieve constructie zonder koudebruggen die een positieve bijdrage levert aan de energie-efficiëntie van nieuwe of bestaande gebouwen.”

Cellenbeton is een licht bouwmateriaal met een grote draagkracht dat een prima thermische isolatie en een dito akoestiek garandeert.

 

Prominent aanwezig op Belgische markt

H+H is sinds 2008 prominent aanwezig in de Benelux. Het bedrijf is gevestigd in het Nederlandse Nederweert en bedient van daaruit ook de Belgische markt. Nu de cellenbetonproducten van H+H over het BENOR-certificaat beschikken en opgenomen zijn in het EPBD-register/databank, zal het bedrijf zijn activiteiten in ons land nog verder kunnen uitbouwen. “De officiële bevestiging van onafhankelijke, externe specialisten dat onze producten de duurzaamheid en het energiepeil van gebouwen sterk ten goede komen, geeft onze klanten een waardevolle extra garantie”, legt Hoofd  verkoop Fredy Wahls uit. “Eveneens belangrijk om te weten is dat H+H zich tevens toespitst op de kalkzandsteenmarkt. Dat doen we onder meer met het QUADRO-bouwsysteem, een rastersysteem met standaardblokken en vaste pasblokken, waarmee je met een minimum aan zaagwerk een solide wand verkrijgt. Dit reduceert het voorbereidingswerk en bevordert de precisie – volledig in lijn met de beproefde H+H-filosofie.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details