Platform voor de bouw
PROFESSIONELE MACHINES HUREN? VETROUW OP HET BLAUW VAN EURO RENT
De website van Euro Rent zit in een volledig nieuw jasje en is zeer gebruiksvriendelijk.

PROFESSIONELE MACHINES HUREN? VETROUW OP HET BLAUW VAN EURO RENT

Al meer dan vijftig jaar is Euro Rent Machineverhuur, met vestigingen in Deurne en Sint-Niklaas, een bekende naam in de bouw- en industriewereld.

Online huren is kinderspel

In de afgelopen maanden heeft Euro Rent niet stilgezeten, en er is behoorlijk wat nieuws te melden. De grootste troef om het nieuwe jaar mee te beginnen, is de lancering van de nieuwe website eurorent.be. De website zit in een volledig nieuw jasje en is zeer gebruiksvriendelijk. Met een helder overzicht van alle productcategorieën en verschillende filteropties vindt u in een handomdraai de juiste machine voor uw project. Heeft u een budgetindicatie nodig voor uw klant? Ook dat kan direct online met de offerteberekeningstool. Op basis van de verwachte huurperiode berekent u eenvoudig het huurbedrag en de eventuele bijkomende kosten voor verbruiksartikelen zoals schuurpapier of diamantboren. Heeft u meteen een machine nodig? Met een eigen account huurt u online snel en eenvoudig al het benodigde materieel voor uw klus. Als u klaar bent met werken, meldt u de machine online af en ontvangt u een digitale factuur. Neem snel een kijkje op www.eurorent.be

Euro Rent is een van de weinige verhuurbedrijven in België met het VCA*-label.

Bouwbijbel

Naast een nieuwe website is er ook dé nieuwe catalogus. Met een uitgebreid aanbod van meer dan 40.000 machines is dit de bijbel voor de Belgische bouwwereld. Laat u dus zeker inspireren door de Euro Rent-catalogus met tal van nieuwe duurzame machines! En huren is sowieso slimmer en duurzamer dan kopen! Bij Euro Rent zit huren in het DNA, dus is het logisch dat het sinds 2023 deelneemt aan de ‘Green Deal Huren en Delen’, een initiatief van de Vlaamse overheid. Euro Rent verbindt zich ertoe impact te realiseren op het gebied van materiaalefficiëntie en huren als norm te stellen om samen met de bouwwereld de overstap naar een duurzame economie te kunnen maken.

VCA*-label verlengd tot 2026

Euro Rent is een van de weinige verhuurbedrijven in België met het VCA*-label. Dit is uw garantie dat elke machine, elk nazicht en elke handeling voldoet aan de VCA*-richtlijnen. Al meer dan twintig jaar is Euro Rent VCA*-gecertificeerd. Dit label is een erkenning voor de permanente inspanningen van het bedrijf op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Tijdens de laatste audit is het VCA*-label succesvol verlengd tot en met 2026.

Met een uitgebreid aanbod van meer dan 40.000 machines is de Euro Rent-catalogus de bijbel voor de Belgische bouwwereld.

Vertrouw op het blauw van Euro Rent

Heeft u dringend extra materieel nodig voor uw project, zoekt u een oplossing voor verticaal transport op de werf of is veilig werken op hoogte simpelweg een must? Voor een vrijblijvend werfbezoek en advies neemt u contact op via www.eurorent.be, belt u naar 03 325 43 00 of mailt u naar deurne@eurorent.be.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details