Platform voor de bouw
Registreer je voor de eerstkomende KVO Bouwcorner contactdag

Registreer je voor de eerstkomende KVO Bouwcorner contactdag

Bouwcorner Contactdag: netwerkevent bij uitstek aan de kust

Op vrijdag 29 maart brengt Bouwcorner allerhande bouwprofessionals samen in de Versluys Arena. “We willen mensen en bedrijven uit de bouwwereld verbinden én hen de mogelijkheden bieden om nieuwe zakelijke perspectieven uit te bouwen”, zegt Patrick Orlans, CEO van voetbalclub KV Oostende.

We schrijven 21 februari 2016. KV Oostende wint met een klinkende 5-2 van AA Gent, net voor de afbraakwerken van de oude tribunes in het Albertparkstadion van start gaan. In augustus opent op dezelfde plaats een moderne state-of-the-arttribune en wordt het stadion omgedoopt tot de Versluys Arena. Het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen Bouwgroep Versluys en een lange schakel van onderaannemers. In die samenwerking liggen de eerste kiemen van wat later de Bouwcorner wordt.

Klik op onderstaande afbeelding voor het programma

Interessant, gevarieerd programma
Na de bouw van de Versluys Arena bleven belangrijke bouwpartners zoals Bouwgroep Versluys, Van Severen sanitair en dakwerken, Geberit en Legrand KV Oostende steunen. Speciaal voor hen startte de voetbalclub vorig jaar een specifiek netwerk op binnen haar ruime Beach Business Club. De KVO-Bouwcorner was een feit. Vier keer per seizoen brengt KVO onder die noemer bouwgerelateerde bedrijven en dienstverleners samen tijdens een high-level netwerkevent.

“Het uitgangspunt is altijd een interessant, gevarieerd programma. Dat proberen we dan in een gemoedelijk, feestelijk sausje te gieten”, legt CEO Patrick Orlans uit. “De eerste keer stelde Bart Versluys in primeur zijn Ensor Tower voor en brachten we het Bouwcorner-magazine op de markt. Op een tweede avond kwam de manager van de Accent Business School praten over de ‘war for talent’ in de bouwsector en sloten we in stijl af met speeddating en een walking diner.”

In een nieuw jasje
Het doel van de Bouwcorner van KV Oostende is bedrijven samenbrengen die iets voor elkaar kunnen betekenen. Business genereren dus. En dat werkt, weet Orlans: “Verschillende partijen zijn al samen projecten aangegaan. Om een voorbeeld te geven: bij de inrichting van kamers in rusthuizen bracht Vanver de firma Diaz aan voor het plaatsen van de zonwering. KVO geeft als het ware de voorzet om de bouwsector te laten scoren.”

Voor de volgende editie wordt het netwerkevent in een nieuw jasje gestoken. Eind maart is er de eerste Bouwcorner contactdag. Bouwpartners van KVO openen vanaf 10 uur hun stand in de Versluys Arena en organiseren workshops voor geïnteresseerde professionals. Architecten, studiebureaus, bouwpromotoren, aannemers en projectontwikkelaars, maar ook lokale overheden en facility managers zijn meer dan welkom. Om 16 uur komen enkele keynotesprekers aan het woord. Burgemeester Bart Tommelein en ondernemer Bart Versluys tekenen alvast present voor hun kijk op ‘het Oostende van de toekomst’.

Kuststad in volle bloei
Dat het event net in Oostende doorgaat, is haast symbolisch. Oostende is namelijk de kuststad waar momenteel het meest gebouwd wordt. De Bouwcorner contactdag is dan ook de ideale gelegenheid om contacten te leggen en op die manier misschien, als bedrijf, een betekenisvolle rol op te nemen binnen de projectontwikkeling aan de kust.

Info en inschrijven: http://business.kvo.be/mevents/bouwcornercontactdag.

Bouwcorner Contactdag

Op de Bouwcorner contactdag zullen burgemeester Bart Tommelein en Bart Versluys hun kijk geven op ‘het Oostende van de toekomst’.

 

Bouwcorner Contactdag

“Het uitgangspunt is altijd een interessant, gevarieerd programma. Dat proberen we dan in een gemoedelijk, feestelijk sausje te gieten”, aldus CEO Patrick Orlans (rechts).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details