Platform voor de bouw
Tata Steel verwelkomt Marjolein Deboo als Market Development Manager Benelux South – Colorcoat®

Tata Steel verwelkomt Marjolein Deboo als Market Development Manager Benelux South – Colorcoat®

Tata Steel is verheugd om Marjolein Deboo aan te kondigen als de nieuwe Market Development Manager voor Colorcoat® producten in Benelux South, inclusief België, Luxemburg en Frankrijk. Marjolein bezit heel wat ervaring in interieurarchitectuur en projectmanagement en is gepassioneerd door innovatieve oplossingen in de bouwsector. Ze focust op het Colorcoat® portfolio van voorgelakt staal.

Als Market Development Manager richt Marjolein Deboo zich op nieuwe samenwerkingen en het onderhouden van bestaande partnerschappen met partners die werken aan industriële, logistieke en commerciële gebouwen. Ze is onder meer verantwoordelijk voor het ondersteunen van (eind)klanten, ontwikkelaars en architecten, met name met betrekking tot het productassortiment Colorcoat® voorgelakt staal, waaronder Colorcoat HPS200 Ultra® en Colorcoat Prisma®.

Kennis en ervaring

Marjolein studeerde interieurarchitectuur en bezit ook een educatieve master ontwerpwetenschappen. Ze heeft gewerkt als projectadviseur bij zowel een lokale leverancier van kantoorapparatuur als bij een internationale fabrikant van houten panelen. “Ik vind het leuk om samen met klanten oplossingen te bedenken en creatieve uitdagingen te overwinnen”, zegt Marjolein over haar professionele ervaringen. “Zo kan ik echt vertrouwen op mijn kennis en ervaring om suggesties en oplossingen aan te reiken. Ik kan niet wachten om deze aanpak toe te passen in mijn nieuwe rol bij Tata Steel.”

Marjolein is enthousiast dat ze na haar ervaringen in de interieursecteur nu met de buitenkant van de architectuur aan de slag kan.

“Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan het succes van het merk Colorcoat® en wil een langdurige carrière opbouwen binnen Tata Steel in de Benelux. Daarnaast waardeer ik de sociale contacten en netwerkmogelijkheden die deze baan met zich meebrengt.”

Naast haar professionele prestaties, koestert Marjolein haar creativiteit in haar vrije tijd, met onder meer grafisch ontwerp en grime.

Tata Steel is ervan overtuigd dat Marjolein’s unieke vaardigheden en passie voor de sector een belangrijke bijdrage zullen leveren aan het ontwikkelen van succesvolle relaties. Marjolein wil een ambassadeur zijn voor het duurzaamheidsstreven van Tata Steel en ontwikkelaars de ondersteuning bieden om duurzame gebouwen te ontwerpen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details