Platform voor de bouw
Nieuws

Uw thuiskantoor opfleuren? Dit zijn de mogelijkheden!

Opeens moesten veel mensen vorig jaar noodgedwongen vanuit huis werken. Dat vereiste omschakelen en aanpassen. Niet iedereen heeft een kantoor aan huis, dus werden overhaast kamers leeggeruimd en als tijdelijk kantoor ingericht.

pexels-stephanie-ho-994164 kopiëren

5 mei 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Maar inmiddels is duidelijk dat het tijdelijke karakter van deze werkwijze wel eens plaats zou kunnen maken voor een meer permanente situatie. Veel mensen hebben aangegeven dat ze ook na de coronacrisis graag geheel of gedeeltelijk thuis willen werken. In dat kader is het verstandig om nog een kritisch te kijken naar de inrichting van de werkplek. Wellicht moet de schilder een langskomen of is het tijd voor nieuw meubilair. Een schone en nette werkruimte draagt bij aan de productiviteit van de mensen die er moeten werken.

In je eigen regio

Iedereen heeft zo zijn eigen kwaliteiten en vaardigheden. Ligt schilderen je niet zo? Dan kun je dit beter uitbesteden, om te voorkomen dat je straks niet tevreden bent over de kwaliteit van je eigen schilderwerk. Met Trustlocal vind je snel de juiste vakmensen binnen je eigen regio. Woon je bijvoorbeeld in Brugge? Dan is het wel zo handig om voor het zoeken naar een schilder Brugge als zoekdomein te kiezen. Bovendien zie je direct welke bedrijven gespecialiseerd zijn in welke klussen en hoeveel ervaring ze al hebben. De objectieve Trustlocal Score biedt houvast en vertelt je of het bedrijf een goede reputatie heeft opgebouwd. Deze cijfers zijn namelijk voor een belangrijk deel gebaseerd op de ervaringen van andere klanten.

Rustgevende kleuren

Huur je een schilder in om de werkplek op te fleuren? Overleg dan vooraf over de door jou gewenste kleurstelling. Laat je daarbij deskundig informeren, want niet elke kleur past goed in een werksituatie. Kies bij voorkeur voor een rustgevende kleur, dat komt de concentratie ten goede. Natuurlijk kun je wel je eigen voorkeuren laten prefereren, mits die passen in het beeld van een werksituatie. Een te drukke kleurstelling zorgt voor onrust in het hoofd en dat nou net niet wat je wilt op de werkplek.

Plantje erbij

Behalve het schilderwerk zijn er natuurlijk nog meer opties om de werkplek op te fleuren. Een plant op het bureau is altijd een goed idee. Zo haal je de natuur in huis. Een plant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar draagt ook nog eens goed bij aan een betere luchtkwaliteit in de ruimte door de afgifte van zuurstof.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details