Platform voor de bouw
VIDEO | De Port Technology in AZ ZENO te Knokke

VIDEO | De Port Technology in AZ ZENO te Knokke

Ons bestemmingsbesturingssysteem voor een intelligentere mobiliteit van personen. Schindler levert prestaties van superieure kwaliteit dankzij haar bestemmingsbesturingssysteem van de derde generatie. De PORT Technologie van Schindler brengt een radicale verandering teweeg in de optimalisering van de trafiek in een gebouw. Zij biedt bovendien gepersonaliseerde service en een toegangscontrolesysteem.

Onze PORT Technologie wordt aangeboden met de producten Schindler 400AE, 500A en 7000 in gebouwen met gemiddelde tot hoge grootte. Zij kan ook gebruikt worden om bestaande gebouwen te moderniseren, al dan niet uitgerust met een systeem van Schindler.

Mobiliteitsoplossingen – De PORT Technologie biedt oplossingen om personen efficiënter te vervoeren.

Een voorbeeld daarvan is de «predictive call entry», waarbij het systeem de gebruiker en zijn favoriete bestemmingen herkent en de waarschijnlijke bestemming kiest in functie van het tijdstip en de locatie van de passagier.

Een andere optie is de «touch-less operation», waarbij de mogelijke bestemmingen van de passagier één voor één weergegeven worden. De gebruiker moet dan enkel zijn kaart verwijderen wanneer de gewenste bestemming weergegeven wordt.

Gepersonaliseerde service – De PORT Technologie laat de creatie van individuele profielen toe en biedt in dit kader ongeëvenaarde flexibiliteit en unieke persoonlijke ondersteuningsoplossingen.

Toegangscontrole – Onze PORT Technologie kan een belangrijke rol spelen in het toegangs- beheer en de toegangscontrole in uw gebouw.

Gebruikersidentificatie

Bestemmingsbesturing

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details