Platform voor de bouw
Nieuws

Vincent Van Peteghem opent Realty, de vastgoedbeurs in de Gare Maritime (20 en 21 september)

Naamloos-3

21 september 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Vincent Van Peteghem, vicepremier en minister van Financiën, heeft deze dinsdagochtend de Realty Summit geopend. Onder het thema: “Inspiring Cities : Breathing, Living, Working” brengt de beurs professionals uit de sector samen in de Gare Maritime. Tijdens het tweedaagse event kunnen ze deelnemen aan een twintigtal conferenties en nieuwe ontwikkelingen, op het gebied van fiscaliteit en technologie, ontdekken. Bezoekers van Realty krijgen de kans om van gedachten te wisselen met vakgenoten, prominenten uit de politieke, private en openbare sector, academici en deskundigen op het gebied van vastgoed, bouw en PropTech. Realty is het ideale platform om de uitdagingen en veranderingen in de sector te bespreken en innovatieve oplossingen en ideeën aan te dragen.  

Unieke inhoud en ervaring  

Realty biedt aan de hele sector en zijn partners de gelegenheid om samen te komen en toegang te krijgen tot een schat aan relevante informatie. Naast een vijftigtal beursstanden en een discussieruimte zijn er een twintigtal lezingen over de uitdagingen voor de sector, de actualiteit, mogelijke ontwikkelingen en inspirerende voorbeelden.  

Er is bijzondere aandacht is besteed aan de bezoekerservaring. Ze kunnen gebruik maken van de Food Corner in de Gare Maritime, een Co-Living Room voor informele ontmoetingen en uitwisselingen, en een boekenwinkel met aandacht voor kunst en architectuur.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pascal Op de Beeck

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwen aan Vlaanderen? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details