Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Construsoft

Construsoft ondersteunt de bouw door geavanceerde software te ontwikkelen en leveren, uitgebreide support te bieden en kennis te delen. Hierbij openen we deuren naar een gedigitaliseerde bouwwereld met gestroomlijnde ontwerp- en bouwprocessen, optimale communicatie en samenwerking.

Van concept naar productie met Tekla Structures
Tekla Structures is volledig Nederlandstalige 3D BIM-software voor het ontwerpen, detailleren, plannen, coördineren en beheren van een BIM, waarbij het mogelijk is direct én automatisch de productiegegevens voor staal-, hout -, betonbouwers of aannemers te genereren. Zo kan het BIM-model van Tekla Structures gebruikt worden gedurende het complete bouwproces, vanaf het ontwerp tot en met de fabricage en oplevering.

BIM-samenwerking via Trimble Connect
Trimble Connect is hét cloudplatform voor samenwerken en het delen van informatie in BIM-projecten. Het platform verbindt diverse disciplines met elkaar en stroomlijnt de communicatie: alle betrokken partijen hebben vanaf iedere locatie, op elk gewenst moment toegang tot relevante informatie.

Dagelijks werken opdrachtgevers, architecten, ingenieurs, aannemers en onderaannemers gezamenlijk aan bouwwerken, waarbij elke partij gebruik maakt van eigen software en hardware. Communicatie en het up-to-date houden van projectbestanden vormt hierdoor vaak een uitdaging. Trimble Connect verbindt niet alleen de projectbetrokkenen met elkaar, maar ook de toonaangevende software waarmee zij werken, zoals Autodesk® Revit®, Tekla Structures, SketchUp Pro, allemaal overzichtelijk binnen één online platform. Via het samenwerkingsplatform kunnen alle projectbetrokkenen informatie bekijken, beheren en delen via de cloud.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Software Adres Hengelder 16
6902 PA Zevenaar
Nederland
Telefoonnummer 0316 200 000 E-mailadres info@construsoft.com Website construsoft.com/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details