Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Denys

Denys is uitgegroeid tot een internationale groep met meer dan 2500 medewerkers. Denys streeft naar organische groei. Ons groeimodel is gefundeerd op drie pijlers : diversificatie, innovatie en export.

Innoveren doen we niet in één specialisme, maar als totaalbedrijf in meerdere disciplines: water, energie, mobiliteit, restauratie, bouwkunde, speciale technieken en andere gespecialiseerde bouwtechnieken. Onze doordachte keuze om te diversifiëren is zonder twijfel de eerste motor voor onze groei geweest.

Om die gediversifieerde groei maximaal ruimte te geven, zijn we gestaag gaan bouwen aan internationale expansie.
De wereld is ons werkterrein. We willen onze pionierskennis actief inzetten en ons zo breed mogelijk engageren. Door beloftevolle groei-economieën te ondersteunen met cruciale infrastructuurprojecten bijvoorbeeld. Of door mensen in de armste delen van de wereld te voorzien in hun basisbehoeften. Toch wil dat niet zeggen dat we zomaar elke opportuniteit najagen. Geen blinde expansiedrang, maar een stabiele en duurzame groei, diep geworteld in jaren van ervaring en technische competenties. De gedegen kwaliteitsaanpak die we zorgvuldig in onze thuismarkt hebben opgebouwd, blijft overzee ons handelsmerk. Een solide aanpak die we combineren met de wendbaarheid en de snelle besluitvorming die door ambitieuze groei-economieën wordt gevraagd. Die aanpak loont. Vandaag hebben we een stevige voet aan de grond in Europa, Noord-Afrika, Sub Sahara Afrika en het Midden-Oosten. We verkennen volop Azië, Midden- en Zuid-Amerika en Canada.

Bovendien schromen wij ons allerminst voor constructieve partnerships in publiek private samenwerkingsverbanden (PPS), waar de verantwoordelijkheid van de aannemer een stuk zwaarder doorweegt. Ook op de privémarkt geldt Denys al decennialang als een boegbeeld van betrouwbaarheid.

Maar de grootste succesfactor achter onze groei is het enthousiasme en de creativiteit van onze medewerkers. Vertel ons uw droom, en u krijgt een schare enthousiaste ingenieurs op uw hand.

De Denys Group, een veelgevraagde partner voor de meest complexe bouwprojecten en infrastructuurwerken.

algemene informatie

Services Aannemers Adres Industrieweg 124
9032 Wondelgem
België
Telefoonnummer +32 (0)9 2540111 E-mailadres [email protected] Website denys.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details