Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

fischer Cobemabel vof

De fischer-bedrijvengroep, met hoofdkantoor in het Duitse Waldachtal, is een familiebedrijf met meer dan 5600 medewerkers, heeft 50 vestigingen in 38 landen en exporteert naar meer dan 100 landen. In 2022 steeg de omzet boven 1 miljard euro.

fischer Fixing Systems is de technologische marktleider op belangrijke gebieden van de bevestigingstechnologie. fischer biedt producten aan die technische perfectie leveren aan een breed scala van klanten, van doe-het-zelvers, over ambachtslieden tot key account partners.

De specialist voor veilige en economische bevestigings- en verbindingselementen voor de bouwsector heeft een breed spectrum aan producten variërend van chemische systemen over stalen ankers tot plastic pluggen. Of het nu gaat om verankeringen voor zwaar gebruik, die o.a. worden gebruikt bij de constructie van tunnels, bruggen of elektriciteitscentrales, of muur- en spouwpluggen voor meer residentiele toepassingen: fischer heeft een passende oplossing voor elk bevestigingsprobleem.

De productportfolio omvat meer dan 15.000 artikelen. Deze omvatten onder meer dynamische ankers voor aardbevingszones of voor zwaar belaste gebouwen, brandbeveiligingsbevestigingen en innovatieve gevelsystemen. Een breed gamma aan schroeven, speciale producten voor samengestelde thermische isolatiesystemen, HVAC-installaties, lijmen, kitten, schuimen of boren toont de grote verscheidenheid aan fischer-bevestigingssystemen.

fischer ontwikkelt en maakt zijn eigen producten, voornamelijk in Duitsland. Het bedrijf biedt zijn klanten individuele ondersteuning met een brede waaier aan diensten. Methoden om installaties eenvoudiger en veiliger te maken, gratis constructie- en ontwerpsoftware, plus technische opleidingen aan de fischer-academie completeren het uitgebreide productaanbod.
Door het personeel van de fischer-groep worden 20 keer meer patenten per werknemer geregistreerd dan het gemiddelde van de Duitse bedrijven.
15,5 miljoen bevestigingsproducten worden elke dag verkocht, 11.000 elke minuut. Bovendien bezit fischer het hoogste aantal goedkeuringscertificaten voor bouwproducten in heel Europa.

fischer werkt verder aan zijn duurzaamheidsstrategie die de bescherming van het klimaat koppelt aan economisch succes. Dit jaar zullen we onze zonnepaneleninstallatie met ongeveer 20.000 m² uitbreiden.
Zo maken we een belangrijke bijdrage aan de energietransitie en kunnen we een kwart van onze energiebehoeften in ons hoofdkwartier te Tumlingen afdekken met deze installatie.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Bevestigingstechnologie Adres Schaliënhoevedreef 20 D
2800 Mechelen
België
Telefoonnummer +32 15 28 47 00 E-mailadres info@fischer.be Website fischer.be/nl-be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details