Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Galfes

Galfes, de specialist in aluminium en PVC ramen, deuren en poorten

Galfes Ramen, Deuren & Poorten is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen voor aluminium en PVC ramendeuren en poorten. In de moderne, nieuwe showroom in Lier bij Antwerpen  kunnen zowel particulieren als architecten en opdrachtgevers allerlei raam- en deuroplossingen in een praktijksituatie zien. Voor de ‘aankleding’ van uw raam- en deurprofielen kunt u eveneens bij Galfes  terecht, want ook de toepassing van diverse soorten glas, schuiframen, vliegenramen, deur- en raambeslag zijn er te zien. Daarnaast kan men bij Galfes ook terecht voor sectionaal poorten op maat.

Adviseurs voor architecten en particulieren
Niet alleen leveren we voor kleine en grote projecten op maat; ook zorgen we eventueel voor een vlekkeloze montage indien u dat wenst. Voor u staat een team klaar van adviseurs en vaklieden dat u geheel ontzorgt. Jarenlange ervaring en vakmanschap staan garant voor topkwaliteit. In combinatie met A-merk aluminium en PVC ramen en deuren kunt u verzekerd zijn van een optimaal eindresultaat.

Welkom in onze moderne showroom
Wilt u zich eerst laten informeren voordat u een beslissing neemt, kom dan naar onze showroom in Lier. Onze adviseurs ontvangen u graag op werkdagen en op zaterdag op afspraak. Zij helpen u bij uw keuze. De mogelijkheden die we u kunnen bieden zijn eindeloos. Zowel in maatvoering en kleurstelling voor onze aluminium en PVC producten.

Online ramen en deuren kopen
Galfes beschikt met www.galfesramendeuren.be bovendien over een online webwinkel, waar u eenvoudig uw aluminium en PVC ramen, deuren en poorten kunt bestellen. Opmeten, maten invoeren en klaar! En met een levertijd vanaf twee weken beschikt u snel over uw nieuwe ramen en deuren. Kijkt u er rustig eens rond. En mochten u speciale maatwerkoplossingen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Galfes, Ramen, Deuren & Poorten.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Schrijnwerkerij Adres Mallekotstraat 73
2500 Lier
België
Telefoonnummer +32 (0)4 71854848 E-mailadres info@galfes.be Website galfes.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details