Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

M4 architecten en ingenieurs

Wij zijn specialisten in het ontwerpen van ziekenhuizen, woonzorgcentra, ouderenflats, scholen en kinderdagverblijven in de non-profit sector. Daarnaast werken wij op maat van onze opdrachtgevers en ontwikkelaars aan woonprojecten, kantoren en multifunctionele gebouwen. Dit doen we integraal: het landschap, de architectuur, het interieur en het technisch comfort vormen samen de toekomstige omgeving om in te leven, te werken en te zorgen.

Visie:

We kneden uw architecturale wensen tot een krachtig, samenhangend concept dat uitmondt in een totaaloplossing.

M4 staat voor de 4de dimensie die we aan onze ontwerpen toevoegen. Onze ruimtelijke projecten worden steeds gelinkt aan de tijd, de kosten en de werking. Binnen onze sterk gestructureerde organisatie werken we met een vernieuwde ontwerpmethodiek. Met BIM technologie kunnen we deze extra dimensie van onze projecten beheren.

We bieden tegelijk een antwoord op de uitdagingen van onze maatschappij door het stimuleren van de lokale economie (materialen en mensen), door in te zetten op biodiversiteit in onze omgevingsontwerpen en door verantwoord gebruik van natuurlijke en hernieuwbare bronnen voor het realiseren van de comfortabele ruimte.

Wij werken constructief samen met al onze bouwpartners, opdrachtgevers en aannemers aan vernieuwende projecten waar harmonie tussen natuur en mens centraal staan. Samenwerken op verschillende niveaus, tussen verschillende disciplines en met verschillende partners leidt tot de beste oplossingen in het bouwproces. Een verbreed perspectief, kruisbestuiving van ideeën en het kritisch inzicht in innovaties zorgt voor een degelijk doordacht en verrassend verfrissend ontwerp.

Vanuit een masterplanning en een totaalconcept ontwikkelen we duurzame gebouwen en campussen. Duurzaam betekent met respect voor onze planeet, betrouwbare kwaliteit, onderhoudsvriendelijke detaillering en financiële haalbaarheid. We gebruiken onze uitgebreide expertise om onderbouwde innovatie toe te passen binnen het steeds sneller veranderend landschap van regelgevingen, procedures, veiligheidsvoorschriften en trends.

Team:

Ons ontwerpteam van zeer gemotiveerde en gedreven medewerkers steunt op meer dan 40 jaar ervaring in de bouwsector. In deze periode zijn we geëvolueerd tot een gewaardeerd architectenbureau voor onze klantgerichte en doeltreffende aanpak bij elke project. Een complementair team van creatieve ervaringsdeskundigen en vernieuwende ontwerpers biedt doordachte antwoorden op elke vraag.

Op 30 september 2019 smolten de vennootschappen AMV architecten bvba, AAPROG architecten bvba en M4 architecten en ingenieurs bvba officieel samen tot M4 architecten en ingenieurs bv. Deze operatie was de logische next step in de lange geschiedenis van ons bureau. De 3 bedrijven waren al een tijdje feitelijk verenigd in de stevige collectieve structuur van M4 en dit werd geconcretiseerd door de verhuis naar ons nieuwe kantoor in augustus 2018.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Architecten Adres Stationsstraat 40
9230 Wetteren
België
Telefoonnummer 09 365 71 71 E-mailadres info@m4architecten.be Website m4architecten.be/

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details