Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

SAPA

SAPA biedt een breed gamma van aluminium ramen, deuren en schuiframen, speciaal ontwikkeld voor residentiële woningen, multiresidentiële gebouwen of andere projecten. SAPA Aluminium ramen en deuren geven elk nieuwbouw- of renovatieproject een eigentijdse stijl. Bovendien zijn ze makkelijk in gebruik en zeer onderhoudsvriendelijk.

SAPA is vandaag de dag een toonaangevend merk in duurzame aluminium bouwsystemen binnen de afdeling Hydro Building Systems van Norsk Hydro ASA. Wij ontwikkelen en commercialiseren innovatieve systeemoplossingen voor gevels, ramen, deuren, schuif- en vouwdelen, veranda’s, lichtstraten en zonwering.

Het merk SAPA werd opgericht in Vetlanda (Zweden) in 1963 en is de afkorting van “Skandinaviska Aluminium Profiler AB”.

SAPA heeft een sterke Belgische verankering. De Belgische tak van het bedrijf is immers ontstaan in 2003 met de overname van de activiteiten van het toenmalige RC System. De wortels van RC System gaan terug tot in 1949, toen Remi Claeys de onderneming stichtte. Sinds 2017 maakt SAPA deel uit van Norsk Hydro ASA, een wereldwijd en volledig geïntegreerd aluminiumbedrijf.

SAPA, EEN LOKAAL MERK

Door zijn wereldwijd erkende vakkennis en steeds ingenieuzere en krachtigere technische oplossingen kan het merk elke dag nieuwe uitdagingen aangaan, wat resulteert in creatieve, intelligente en onconventionele architectuur. Kortom, architectuur die leeft!  Waar anderen alleen een raam zien, zien wij geavanceerde technologie die zowel de gebruikers als het milieu ten goede komt.

IMAGINE WHAT’S NEXT!

> Ramen – Onze ramen combineren alle voordelen van aluminium met een uitstekende thermische isolatie. De combinatie van stabiliteit, design en minimaal onderhoud bieden een oplossing die vele jaren meegaat.
> Glasgevels – Een glazen gevel creëert een eigentijdse look en laat het licht binnenstromen. Het resultaat is een stijlvol design met een hoog comfortniveau uitgevoerd in duurzame materialen.
> Schuifdeuren– Als u schuifdeuren plaatst, kunt u grote glasoppervlakken gebruiken. Zo laat u het hele jaar door veel daglicht binnenstromen en wordt de buitenomgeving direct het verlengde van de binnenruimte.
> Vouwdeuren – De hele muur openen om de grens tussen binnen en buiten te vervagen? Met vouwdeuren is dit zo opgelost. Een vouwdeur maakt een totale opening mogelijk. De leefruimtes baden in natuurlijk licht en de grens tussen binnen en buiten vervaagt.
> Deuren – Onze aluminium deuren zijn ontworpen met een duidelijke focus op energie en prestaties. Het systeem is ideaal voor moderne woningen waaraan hoge eisen worden gesteld.

DUURZAAM BOUWEN MET ALUMINIUM

Aluminium kan oneindig gerecycleerd worden. Zonder kwaliteitsverlies en is ideaal voor circulair bouwen. Bij SAPA komt duurzaamheid steeds op de eerste plaats. Alle raam- en deurprofielen van SAPA worden uitgevoerd in Hydro CIRCAL, een legering gemaakt uit 75% gerecycleerd aluminium. Het is één van de meest duurzame aluminiumlegering die vandaag op de markt beschikbaar is. Zo beantwoorden onze profielen aan de hoogste normen qua duurzaamheid en energie-efficiëntie.

KOOP LOKAAL

U kunt onze producten vinden bij onze erkende vakmannen. Zij helpen u de juiste keuze te maken en bouwen in eigen atelier het hele systeem volgens uw specificaties, wensen en vragen.  Kijk op www.sapa.be voor de SAPA Vakman in uw buurt.

algemene informatie

Services Aluminium systemen Adres IZ Roosveld 11
3400 Landen
België
Telefoonnummer +32(0)11690311 E-mailadres sapa.ramen@hydro.com Website sapa.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details