Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Spirotech België

De toonaangevende expert in systeemwaterkwaliteit

Sinds de uitvinding van de revolutionaire SpiroTube door de oprichter van ons bedrijf, Frans Roffelsen, ontwikkelde Spirotech zich tot een expert op het gebied van systeemwater kwaliteit in gesloten HVAC systemen.

Als Helmonds familiebedrijf zijn wij als eerste in Nederland gestart met de ontwikkeling van lucht- en vuilafscheiders voor toepassing in verwarmings- en koelinstallaties. Met een lucht- en vuilafscheider bespaar je niet alleen energie (tot wel 13%), maar voorkom je ook slijtage aan de (vaak) kostbare componenten in je installatie zoals de verwarmingsketel of warmtepomp.

De producten van Spirotech worden grotendeels geproduceerd in Nederland met hoogwaardige materialen zoals messing en staal. Daarnaast gebruiken we hoge kwaliteit magneten om al het schadelijke magnetiet, bekend van het “zwarte water” in je verwarming, te verwijderen. Inmiddels produceren en leveren wij ook producten voor vacuümontgassing, drukbehoud, hydraulische verdelers en additieven. Op basis van een uitgebreide wateranalyse, uitgevoerd in ons laboratorium in België, kunnen wij jou bovendien een advies op maat geven!

Dit alles maakt dat Spirotech uitgegroeid is tot een expert en tevens marktleider op het gebied van systeemwaterkwaliteit in verwarmings- en koelinstallaties. Onze producten worden dan ook al jarenlang door internationale ketel- en warmtepompfabrikanten, installateurs en adviseurs in de woningbouw- en utiliteitsprojecten voorgeschreven.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Essenschotstraat 1
3980 Tessenderlo
België
Telefoonnummer +32 (0)800 78 888 E-mailadres info@spirotech.be Website spirotech.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details