Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Troax

Troax produceert en levert gaaswanden voor de bouw en industrie. Het gamma omvat een reeks modulaire systemen bestaande uit stalen wandelementen en deuren in gaas- en plaatuitvoering voor diverse toepassingen. Het product biedt een functionele, flexibele en economische oplossing voor vele situaties waar het gaat om de veiligheid of beveiliging van mens en/of product.
Enkele toepassingen in de bouw: bergingen in kelders, op zolders, in appartementen, garageboxen, fietsboxen en opslagruimten voor bvb. gasflessen. Voor toepassing in de industrie zijn o.a. producten leverbaar voor magazijnseparaties, achterwanden en legborden voor palletstellingen en veiligheidsafscherming rond machines.

De Belgische vestiging Troax in Mechelen richt zich op de Belgische en Luxemburgse klant en kan wereldwijd leveren vanuit het magazijn in Zweden.
Troax is haar klanten van dienst vanaf de ontwerpfase van het project tot en met de oplevering van het gemonteerde eindresultaat. Met een CAD-tekenprogramma worden de wensen van de klant gevisualiseerd in zowel 2D- als 3D-tekeningen.

Ons gamma omvat onder andere volgende producten:

 • Bergingen Cetus:
  Systemen voor een al dan niet visuele onderverdeling van bergruimtes in appartementsgebouwen, voorzien van draaideuren met diverse sloten. De uitvoeringen zijn met elkaar te combineren.

  • Gaaswand, type UR350: elementen bestaande uit een stalen frame van verticale en horizontale kokerprofielen, voorzien van een gepuntlast netwerk.
  • Gaaswand, type UX450: verzwaarde uitvoering van UR350.
  • Gaaswand, type UX550: robuuste uitvoering voor inbraakgevoelige locaties.
  • Plaatwand, type URSP: frame geheel voorzien van licht geprofileerde volle staalplaat.
 • Garageseparaties:
  • Modulair systeem opgebouwd uit gaaspanelen UX450 en schuifdeuren, met als doel een parkeerplek in een parkeergarage veilig af te schermen zonder dat het zicht op de auto verloren gaat. Ook verkrijgbaar in UX550.
 • Bedrijfs- en magazijnseparaties Caelum:
  Systemen voor het creëren van scheidingswanden of veilige opslagruimtes. Het systeem omvat draai- en schuifdeuren. Net zoals de Cetus-systemen zijn deze verkrijgbaar in 4 verschillende beveiligingsniveaus.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Gaaswanden Adres Schaliënhoevedreef 20c
2800 Mechelen
België
Telefoonnummer +32 (0)15 281730 Website troax.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details