Platform voor de bouw
Gaaspanelen voor elke toepassing
Volle URSP-plaatwanden in combinatie met UR350-gaaspanelen, ideaal voor bijvoorbeeld datacenters.

Gaaspanelen voor elke toepassing

Sinds 1955 is Troax ’s werelds grootste producent van stalen gaaspanelen, met een jaarproductie van 2 miljoen meter. De systemen worden in drie segmenten aangeboden: machineafscherming, scheidingswanden voor magazijnen en beveiliging van eigendommen. 

“Onze lichte, sterke gaaspanelen weerstaan de zwaarste tests en zijn combineerbaar voor unieke oplossingen”, zegt Sigrid Herbosch, Coordinator Internal Sales & Marketing Benelux. Troax werd in 1955 opgericht door vier Zweedse broers. Het familiebedrijf maakte een enorme expansie door en telt nu zes productievestigingen en acht distributiecentra. De Nasdaq-beursgenoteerde onderneming is in 42 landen en op alle continenten actief. “Troax beschikt over een intern R&D-departement waar nieuwe, hoogwaardige producten ontwikkeld worden die vervolgens impacttests ondergaan in ons Troax Test Center”, aldus Herbosch. “Een taak die tijd en energie vergt, maar kwaliteit en veiligheid primeren.” De producten en testmethodes van Troax zijn als enige gecertificeerd volgens TÜV Rheinland. Daarnaast beschikt dit bedrijf over eigen paint lines en wordt de coating uitgevoerd in het eigen atelier. Om de milieu-impact te minimaliseren, zijn de duurzame materialen ook voor 99 % recyclebaar. Troax is gecertificeerd volgens de ISO 14001- en ISO 9001-systemen.

Fietsenstalling in UX450-gaaspanelen met schuifdeur. Op verzoek zijn alle RAL-kleuren verkrijgbaar.

Verschillende beveiligingsniveaus

In het segment ‘Beveiliging van eigendommen’ heeft Troax gaaswanden in drie verschillende beveiligingsniveaus, alle modulair en combineerbaar. Het zwaarste systeem, ‘Safe UX550’, beschikt over verschillende veiligheidskeurmerken. Daarnaast is er ook een variant in thermisch verzinkte uitvoering voor buitentoepassingen. De klant kan ook kiezen voor volle staalplaatpanelen om zones aan het zicht te onttrekken. Voor wanden op bordessen is er het mezzaninesysteem, maar het Troax-gamma omvat ook diverse fietsenrekken, van reguliere tot verende, verticale systemen. Ook golf- en skilockers behoren tot het assortiment, naast schuivende systemen voor schilderij- en kunstopslag. “Architecten doen een beroep op Troax vanwege de multi-inzetbaarheid van onze modulaire producten”, besluit Sigrid Herbosch.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details