Platform voor de bouw
Belgische producent van bedrijfskledij slaat vleugels uit
HEROCK® produceert comfortabele, betaalbare en modieuze werkkledij.

Belgische producent van bedrijfskledij slaat vleugels uit

Wat verwacht jij van werkkleding? Dat ze goed zit, lang meegaat ondanks het vuile werk en betaalbaar blijft. Wel, da’s helemaal HEROCK® Workwear en Safety Footwear. Een typisch Belgisch no-nonsensebedrijf met oog voor duurzaamheid en innovatie. Je vindt de kleding, schoenen en accessoires zoals rugzakken en riemen bij meer dan 220 Belgische verdelers. Er is bovendien ook sprake van een aangepaste kledinglijn voor vrouwen en een ‘high visibility’-collectie.  

“HEROCK® is een merk voor de ‘heroes’ van deze wereld: de bouwers en de sjouwers, de mannen en vrouwen die dag in, dag uit in de weer zijn voor anderen”, begint marketingmanager Steven Truyman. “Met onze werkkleding willen we ze beschermen, hun de bewegingsvrijheid geven om hun ding te doen en ervoor zorgen dat ze er goed uitzien.” 

Grote voorraad, eigen printafdeling

Steven Truyman: “Een van onze troeven is dat we direct kunnen leveren dankzij onze grote voorraad. Ten tweede hebben we in Hamme een eigen printafdeling. Terwijl andere bedrijven die druk moeten uitbesteden, kunnen wij alle werkkleding snel en voordelig personaliseren. Een derde troef is onze stap naar alsmaar milieuvriendelijker textiel. We stappen meer en meer over op hernieuwbare en recycleerbare materialen en knippen in onze CO2-uitstoot.”

Het Belgische bedrijf verovert stilaan ook de internationale markt.

Sterke groei in het buitenland

De markt voor HEROCK® is de afgelopen veertien jaar internationaal gestaag gegroeid. Intussen komt twee derde van de inkomsten uit het buitenland. Die groei wordt aangedreven door de toenemende vraag naar duurzame en functionele werkkleding over de hele wereld. HEROCK® heeft zich met succes gepositioneerd als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige werkkleding en veiligheidsschoenen die voldoet aan de eisen van professionals in verschillende industrieën. De uitbreiding van hun distributienetwerk en online aanwezigheid gaven een boost om nieuwe markten te betreden en bestaande klanten te behouden. Met een voortdurende focus op innovatie en kwaliteit oogt de toekomst rooskleurig voor HEROCK® op de internationale markt.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details