Platform voor de bouw
Pionier in industriële elektriciteit blijft innoveren
Met geavanceerde zonne-energiesystemen en batterijoplossingen draagt Steen Elektriciteit bij aan een efficiënter energiebeheer.

Pionier in industriële elektriciteit blijft innoveren

Steen Elektriciteit, een toonaangevende naam in de elektrotechnische industrie, heeft zich stevig gevestigd als pionier in industriële elektriciteit. De firma uit Zedelgem heeft zich de laatste jaren toegespitst op de industriële projectmarkt, met elektriciteitsvoorziening voor industriebouw van a tot z: bekabeling, middenspanningscabines, verdeelborden, verlichting, stopcontacten, wifipunten en noem maar op. Bovendien ontwerpt, verdeelt en installeert Steen Elektriciteit nu ook netontkoppelborden en geavanceerde industriële zonne-energiesystemen en batterijoplossingen.

Steen Elektriciteit is al meer dan twintig jaar een begrip op het vlak van industriële elektriciteit. De ijzersterke reputatie van de onderneming heeft zich vertaald naar een indrukwekkende referentielijst, inclusief recente prestigeprojecten als de fabriek van Soenen Golfkarton in Lanklaar, het chocolademagazijn van Barry Callebaut in Lokeren (wereldwijd het grootste in zijn soort!), het nieuwe hoofdkwartier van Moderna in Izegem … Op dit moment is de firma onder meer actief bij Locinox in Waregem, Sobinco in Zulte, Tailor Steel in Roeselare en Footstep in Brugge. 

Op dit moment is Steen Elektriciteit onder meer actief bij Tailor Steel in Roeselare.

Efficiënter energiebeheer

Met een team van deskundige professionals en een focus op innovatie en kwaliteit blijft Steen Elektriciteit vooroplopen in de sector, waarbij het voortdurend streeft naar hoogwaardige oplossingen die bijdragen aan een duurzamere toekomst voor bedrijven. Zo maakt en verdeelt het voortaan ook eigen netontkoppelborden. Daarnaast legt Steen Elektriciteit zich samen met Lapis Solar toe op het ontwerpen, installeren en onderhouden van geavanceerde industriële zonne-energiesystemen die bedrijven helpen om de overstap te maken naar duurzame energiebronnen. “Met een focus op efficiëntie, betrouwbaarheid en maximale energieopbrengst bieden we op maat gemaakte zonne-energieoplossingen die helpen om de operationele kosten te verlagen en de ecologische voetafdruk te verkleinen”, legt bestuurder Tsarina Vandekerckhove uit. “Daarnaast bieden we ook geavanceerde industriële batterijoplossingen aan die een betrouwbare energieopslag garanderen en zo bijdragen aan een efficiënter energiebeheer. Onze batterijoplossingen zijn ontworpen om de energiereserves te optimaliseren, de energiecontinuïteit te waarborgen en pieken in de vraag op te vangen, waardoor bedrijven een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening kunnen handhaven.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details