Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

VanRoey | EuroSys

VanRoey | EuroSys is een sterk groeiende Managed ICT-provider met ±250 medewerkers en 5 vestigingen. Onze organisatie bestaat bijna 30 jaar. De hoofdzetel bevindt zich in Turnhout, in Kempus, een klimaatneutrale nieuwbouw. Maar we zijn ook te vinden in Houthalen, Geel, Antwerpen en Mechelen.

We helpen organisaties verder te digitaliseren en de concurrentie voor te blijven door o.a. operationele knopen te ontwarren, (cloud)infrastructuur op te zetten en hun bedrijfsvoering optimaal te beveiligen. Duizenden organisaties rekenen vandaag dan ook op onze gecertificeerde specialisten om de meest uitdagende architectuur voor private, public of hybrid cloud omgevingen uit te tekenen, op te zetten en te beveiligen en om efficiënter samen te werken.

“Technology is best when it brings people together” pronkt op de muur in ons Experience Center in onze vestiging in Geel. De slogan vertegenwoordigt onze Kempense aanpak waarbij specialisten en klanten op informele wijze de koppen bij mekaar steken en er naar mekaar wordt geluisterd met open geest. Pas wanneer we ons op dezelfde golflengte begeven en we de uitdagingen begrijpen kunnen structurele oplossingen aangereikt en besproken worden.

Deze formule, gebaseerd op wederzijds vertrouwen, blijkt al jaren een schot in de roos. Intussen hebben we dan ook een indrukwekkende klantenportfolio opgebouwd, zowel in de private als publieke sector. Zowel voor infrastructuur- als Dynamics 365 en SharePoint projecten.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services IT Service Adres Kempenlaan 2
2300 Turnhout
België
Telefoonnummer 014 470 600 E-mailadres business@vanroey.be Website vanroey.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details