Platform voor de bouw
ICT-dienstverlener helpt ook bedrijven uit de bouwsector efficiënter digitaal werken
Voor projectontwikkelaars heeft VanRoey | EuroSys een Microsoft Dynamics 365-add-on ontwikkeld om projecten digitaal van a tot z te kunnen opvolgen.

ICT-dienstverlener helpt ook bedrijven uit de bouwsector efficiënter digitaal werken

Als software-ontwikkelaar en Microsoft-integrator heeft VanRoey | EuroSys als doel de complexe werkprocessen van projectgerichte bedrijven, servicebedrijven en productiebedrijven te digitaliseren en te automatiseren. Ook projectontwikkelaars, bouw- en installatiebedrijven en fabrikanten van bouwproducten kunnen zo een beroep doen op het dienstverlenend bedrijf om hun gegevens op een eenvoudige manier te beheren, waardoor ze software gemakkelijker kunnen gebruiken, altijd een helder overzicht hebben van hun gegevens en projecten en sneller kunnen werken. 

VanRoey | EuroSys biedt bedrijven vandaag met zijn 250 medewerkers uitgebreide IT-ondersteuning, variërend van IT-infrastructuur en (cyber)security tot diverse bedrijfs- en kantoorapplicaties. Onder meer met Microsoft Dynamics 365. Dat portfolio met intelligente zakelijke applicaties centraliseert alle bedrijfsgegevens en taken op één platform. Het bevat een ERP-systeem, Microsoft Business Central en diverse apps zoals CRM, Customer Service en Field Service. Afhankelijk van de behoeften kunnen bedrijven kiezen uit verschillende aanbiedingen, aangevuld met op maat gemaakt add-ons van VanRoey | EuroSys.

Realtime toegang tot de status van projecten

Eric Goris, Microsoft Dynamics 365 Specialist bij VanRoey | EuroSys, benadrukt het belang van zo’n geavanceerde integraties. “VanRoey | EuroSys heeft vanaf het begin de cloudstrategie van Microsoft Business Central gevolgd,” zegt hij. “Onze klanten profiteren daardoor van de krachtige servers van het Microsoft Azure Datacenter, waarbij alles inbegrepen is: softwaregebruik, nieuwe releases en alle diensten rondom beveiliging en back-ups. Dit zorgt voor realtime toegang tot essentiële gegevens, wat cruciaal is voor bedrijfsvoering en besluitvorming.”

Specifiek voor de bouwsector

Voor projectontwikkelaars heeft VanRoey | EuroSys de add-on Real Estate Suite ontwikkeld op Business Central. “Die suite beheert alle financiële aspecten, projectmanagement en het verkoopproces”, legt Eric Goris uit. “De Real Estate Suite zorgt voor de volledige opvolging van de projecten: van acquisitie tot postconstructie, met budgetten, haalbaarheidsstudies, mijlpalen (wet Breyne), aankoopcontracten enzovoort, inclusief de verkoop en/of het verhuur van objecten of units, gevolgd door een volledige klanten-
begeleiding en nazorg.”

Daarnaast creëerde VanRoey | EuroSys voor bouw- en installatiebedrijven ook een specifieke app, genaamd Construct & Installation. De app biedt slimme functies zoals integratie van meetstaten, calculaties, offertes, planning, vorderingstaten, projectaankopen, tijdregistratie en productconfiguratie.

Een overzicht van de IT-services die VanRoey | EuroSys aanbiedt.

“Soepelere bedrijfsvoering dankzij VanRoey | EuroSys”

De Gentse vastgoedinvesteerder en ontwikkelaar Alides, die zowel in de B2B- als B2C-markt opereert, stond voor de uitdaging om zijn diverse en complexe projecten efficiënt te beheren. Voor zijn activiteiten, variërend van de ontwikkeling van kantoren en residentieel vastgoed tot semi-industrieel vastgoed en zorgvastgoed in België, Luxemburg en Polen, zocht Alides naar een oplossing voor zijn groeiende behoefte aan duidelijke en snelle toegang tot informatie.

VanRoey | EuroSys kwam met de oplossing in de vorm van Microsoft Dynamics 365 Real Estate Suite. De op maat gemaakte suite stelt Alides in staat om projecten, budgetten en facturatie efficiënt te beheren, terwijl het ook de opvolging van verkoop- en verhuurdossiers integreert. Thomas De Moor, Financial Controller bij Alides, benadrukt: “Onze teams hebben nu gemakkelijker toegang tot essentiële informatie, wat resulteert in een soepelere en efficiëntere bedrijfsvoering.”

“Interessante tijden in het verschiet”

Eric Goris is optimistisch over de toekomst van technologie binnen bedrijven. Hij ziet Microsoft niet langer alleen als een softwarebedrijf, maar als een marktleider in integratieplatformen. “Met de integratie van kunstmatige intelligentie in bedrijfsprocessen, zoals het automatisch verwerken van e-mails uit Outlook, wordt de huidige technologische periode bijzonder interessant,” concludeert hij.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details