Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Vulsteke Bedrijfsgebouwen

Bedrijfsgebouwen met een persoonlijke aanpak

Doordacht, berekend en efficiënt. Vulsteke Bedrijfsgebouwen is een familiebedrijf met bijna 40 jaar ervaring, 2 generaties kennis en tientallen eigen bouwexperten met interne studiedienst.

We bouwen je bedrijfsgebouw en denken mee van bij de start. Zowel voor bouwheren als architecten.

Dankzij snelle communicatie, een praktische ingesteldheid en duurzame keuzes creëren we industriebouw met een architecturale en budgettaire meerwaarde. Dat doen we voor elke sector. Zo profiteer je maximaal van de voordelen van kruisbestuiving en een vast aanspreekpunt.

TOTAALCONCEPTEN EN TOTAALPROJECTEN
Van ontwerp tot uitvoering. Van afwerking tot omgeving. Net als jij houden we niet van half werk. Daarom geniet je van een complete aanpak van A tot Z voor je industriebouw. Van fundament tot brievenbus? Voor ons is het een logische stap. In de ruime showroom maak je kennis met de materialen voor industriebouw.

COMPLEET BOUWTEAM VAN A TOT Z
Om je bedrijfsgebouw optimaal te ontwerpen én ontwikkelen stellen we voor om te werken met een bouwteam op maat van je project. Zo werken alle partijen constructief samen, van de vroegste ontwerpfase tot de oplevering van je pand.

FLEXIBEL MET UITDAGINGEN
Bedrijfsgebouwen voor kmo’s, utiliteitsbouw voor multinationals, sportcentra voor retail en overheid, toonzalen voor winkels en garages. Door flexibel in te spelen op noden en wensen van gebruiker en architect creëren we grenzeloze mogelijkheden voor industriebouw.

DUURZAME KEUZES
Praktisch, efficiënt en duurzaam. Elke keuze is ingegeven door gebruiksgemak en ervaring. Op maat van je project en voorkeuren combineren we staalbouw en betonbouw. Ook voor overspanningen van ruim 50 meter.

GEDETAILLEERDE VOORBEREIDING
Met of zonder bestaand ontwerp: ons intern studiebureau ontwikkelt, bestudeert en ontwerpt volgens je feedback en vraag. Elk plan wordt zorgvuldig digitaal uitgewerkt en 3D gevisualiseerd in BIM (Building Information Model). Zo pakken we pijnpunten aan nog voor ze zich stellen.

CONSTANTE KWALITEIT
Een snelle uitvoering met een constante kwaliteit, onafhankelijk van de weersomstandigheden. Dankzij de precieze productie in het atelier past de prefab beton en staalconstructie van je bedrijfsgebouw naadloos in elkaar op je site.

ONZE AANPAK
1. ACTIEVE PARTNER
Met of zonder bestaand plan: in samenspraak met jou als opdrachtgever of architect denken we graag mee van bij de start. Met praktische kennis en ervaren ingenieurs.

2. VASTE PRIJS
Een prijsvoorstel is altijd helder en even onwrikbaar als onze bedrijfsgebouwen. Dankzij een vaste prijs sta je nooit voor onaangename verrassingen.

3. SLEUTEL-OP-DE-DEUR
Van fundering tot afgewerkt detail. Je bedrijfsgebouw wordt kant-en-klaar opgeleverd. Voorzien van alle technieken en afwerkingen. Klaar voor gebruik.

4. ZEKERE OPLEVERING
Beloftes maken we om na te komen. Deadlines stellen we om te halen. Altijd en overal. Een afgesproken opleveringstermijn is heilig.

algemene informatie

Services Bouwbedrijf Adres Hoogledestraat 122/B
8610 Kortemark
België
Telefoonnummer 051 57 08 88 E-mailadres info@vulsteke.be Website vulsteke.be/nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details