Platform voor de bouw
100% handhygiëne: een nieuwe manier van handen wassen

100% handhygiëne: een nieuwe manier van handen wassen

CWS SmartWash – de innovatieve mengkraan

Een collega hoest, een klant niest, meerdere kinderen hebben last van keelpijn: ziektekiemen verspreiden zich veel sneller dan we beseffen. De meeste worden via kruisbesmetting van hand tot hand “doorgegeven”. Zorgvuldige handhygiëne is dan ook dé manier om besmettelijke ziekten te slim af te zijn. Door je handen met water én met zeep te wassen, neemt de kans op kruisbesmetting en daarmee ziekte af.

Betere hygiëne heb je zelf in handen

De CWS SmartWash is de start van een nieuw hoofdstuk op het gebied van handhygiëne: deze innovatieve mengkraan zorgt voor de perfecte mix van water, zeep en lucht. Dankzij een gepatenteerd mengsysteem in de dispenser wordt de zeep automatisch toegevoegd aan het water wanneer de kraan wordt geactiveerd. Een hygiënische oplossing, omdat het gebruik van zeep tijdens het wassen van de handen op deze manier is gegarandeerd.

De perfecte mix

De CWS SmartWash maakt hygiëne niet alleen een stuk eenvoudiger; je kunt hiermee ook in je portemonnee en op het gebied van duurzaamheid een besparing realiseren. Vergeleken met een standaard waterkraan verlaagt de CWS SmartWash het verbruik van water aanzienlijk: tot slechts 200 ml water per handwasbeurt in plaats van ongeveer 2 liter! De intelligente voormenging van water, zeep en lucht bespaart tot 90% water en tot 60% zeep. De CWS SmartWash reguleert namelijk het zeep- en watergebruik waardoor overdosering niet mogelijk is.

Schoon water voor iedereen

In ruil voor elke CWS SmartWash die in de markt wordt gezet , schenken wij 20.000 liter drinkwater aan een ontwikkelingsland via de Made Blue Foundation. Hierdoor hebben 20 kinderen gedurende een heel jaar op school toegang tot schoon water.

Meer weten?

Zie CWS en CWS SmartWash

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details