Platform voor de bouw
Bouw in beeld

Bouw in beeld

Zie je een fotograaf rondlopen in een gebouw? Dan is de kans groot dat het Marc Sourbron is. Al meer dan dertig jaar brengt hij bouw­projecten in België, maar ook ver daarbuiten, tot in de puntjes in beeld. Van scharnieren tot gevelbekleding. Van detailshots tot luchtfotografie. Niets in of rond het gebouw blijft onopgemerkt dankzij zijn oog voor detail en gevoel voor licht en compositie.

Marc Sourbron Fotografie tilt architectuurfotografie naar een hoger niveau, letterlijk en figuurlijk. Met een statiefhoogte tot 6 meter of zelfs dronebeelden als de omstandigheden het toelaten. Dit biedt hem de mogelijkheid om zowel het interieur als het exterieur van gebouwen verzorgd in beeld te brengen.

De klant zo veel mogelijk ontzorgen is een van de pijlers van Sourbron Fotografie. Marc staat zelf in voor de planning. De bouwheer of projectverantwoordelijke staat rechtstreeks met hem in contact. Op die manier is er één centraal aanspreekpunt dat altijd op de hoogte is van het volledige dossier.

Beeldmateriaal op maat is wat klanten van Marc Sourbron Fotografie kunnen verwachten. Lokale interieurbouwers, maar ook multinationals kunnen bij hem terecht met hun specifieke wensen. Dat allemaal voor een marktconforme en correcte prijs. In tijden van voortdurende technologische verandering is Marc mee met de laatste ontwikkelingen op zowel soft- als hardwaregebied. Zo kan hij het hele productieproces zelf beheren. Van eerste contactname tot nabewerking en aflevering.

Wie naast foto’s ook op zoek is naar bewegend beeld is bij Sourbron Fotografie aan het juiste adres. Sinds enkele jaren behoren ook videoproducties tot de mogelijkheden. Ook hier geldt: indien de omstandigheden het toelaten met dronebeelden.

Wie zelf van deze topservice wil genieten, kan Marc Sourbron Fotografie telefonisch of via mail bereiken via onderstaande contactgegevens.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details