Platform voor de bouw
Bouwonderneming Vandenbussche uit Aalter bekroond met Gold label als Best Managed Company
Van links naar rechts: Els Vandenbussche, Jürgen Vanhee, Kristof Defruyt, Koen Van Impe, Isabelle Devooght en Dirk Inghelbrecht.

Bouwonderneming Vandenbussche uit Aalter bekroond met Gold label als Best Managed Company

Algemene Bouwonderneming Vandenbussche heeft het Gold label ontvangen, dé bekroning voor bedrijven die vier jaar na elkaar het Best Managed Companies-label behouden. Het Best Managed Companies-programma toetst de deelnemers elk jaar aan een wereldwijd beproefd kader. Het erkent privébedrijven die een heldere strategie, sterke competenties en betrokkenheid bij het bedrijf vertalen in solide financiële resultaten. De onafhankelijke jury heeft Vandenbussche erkent voor zijn uitmuntende bedrijfspresentaties en mag het komende jaar het kwaliteitslabel dragen.

Dit jaar viert het Best Managed Companies-programma haar zesde editie in België en gaan Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven op zoek naar sterk presterende privébedrijven in het Belgische ondernemerslandschap. Tijdens het hele proces worden de bedrijven begeleid door een Best Managed Companies coach van Deloitte Private die Vandenbussche uitdaagde om te reflecteren over haar strategie, operationele en financiële processen.

Vandenbussche is een erkende klasse 8  aannemer voor de nieuwbouw en renovatie van alle types gebouwen. Het familiebedrijf is zowel actief in de appartementsbouw als de utiliteitsbouw, zowel voor openbare als privé opdrachtgevers. Vandenbussche werkt met het concept “Wij Trekken Uw Plan”, waarbij het alles voor zijn rekening neemt van voorbereidende studies, over het opstellen van een lastenboek tot de oplevering.

“Het is een eer dat wij het Gold Label hebben ontvangen en lid blijven van de Best Managed Companies community. De jury loofde onze langetermijnstrategie, onze sterke resultaten van de laatste jaren en ons sterk team. Ook onze continue drang naar innovatie waarmee we een voortrekkersrol nemen in de Belgische bouwwereld en onze

inspanningen voor duurzaamheid gingen niet onopgemerkt voorbij. Zo staat Vandenbussche klaar voor de uitdagingen van de bouwwereld voor de komende jaren,” Kristof Defruyt, CEO.Bruno Peelaers, Partner Deloitte Private en Best Managed Companies Programme Leader:“De Best Managed Companies laureaten van 2023 tonen innovatie, aanpassingsvermogen en veerkracht in het licht van een permanent wijzigende context en markt. Het afgelopen jaar hebben deze vooruitstrevende bedrijven zich gericht op het succesvol reageren op uitdagingen en het benutten van nieuwe kansen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details