Platform voor de bouw
Nieuws

Devagro nodigt u uit | Open Bedrijven Dag

19 september 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Devagro is een hecht familiebedrijf. Als allroundaannemer verzorgen wij zowel de afbraak, het grondverzet, de grondsanering en de infrastructuur van elk bouwproject.

Door voortdurend te investeren in duurzame en baanbrekende technologieën heeft Devagro inmiddels een toonaangevend imago binnen haar sector. Door het verbruik van groene stroom en het gebruik van circulaire bouwmaterialen tijdens de uitvoering van onze projecten, verkleinen we ook jaar na jaar onze CO2 –uitstoot. Op de site in Desselgem kan je zien hoe bouwmaterialen, afkomstig van de afbraak van een gebouw, hergebruikt kunnen worden in bouwtoepassingen.

Kom ons bezoeken

Vanuit de hoogte observeer je hoe het afgebroken beton wordt omgezet naar een nieuwe grondstof. Voel aan onze grondstoffen, maak kennis met ons inhouselabo, en kom meer te weten over de strategische ligging van onze site naast een waterweg.

Doe mee aan een behendigheidsproef met een kraan en maak kans op een ballonvaart! Niet bang van hoogtes? Neem plaats op onze sky-view en observeer onze bedrijfssite (en Waregem) vanop meer dan 40m hoogte! Plan je bezoek aan Devagro in de voormiddag, je profiteert van kortere wachtrijen en maakt kans om 2 ballonvaarten te winnen. De allerkleinsten kunnen zich uitleven in een grote zandbak, gebruikmaken van ons reuze springkasteel of zich vermaken met onze hoogsteigen clown.

Devagro
Pitantiestraat 100
8792 Waregem
info@devagro.be
+32 56 70 37 44

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details