Platform voor de bouw
Diversiteit aan materialen en duurzaamheid voorop voor Deceuninck
“Deceuninck presenteerde WESTA FP op Architects@Work te Kortrijk.”

Diversiteit aan materialen en duurzaamheid voorop voor Deceuninck

Deceuninck, toonaangevend producent van kunststof en aluminium profielen voor ramen en deuren, is aanwezig op de vakbeurs Polyclose 2024. Het bedrijf tekent present met maar liefst drie standen, inclusief een aparte stand waar bezoekers de voordelen van de nieuwe GoBag kunnen ontdekken. Schrijnwerkprofessionals kruisen 17, 18 en 19 januari 2024 best nu al aan in hun agenda.

Uitgebreid gamma in de kijker

Gespreid over twee stands (1400 + 1500) licht het Deceuninck-team de voordelen toe van het volledige gamma in Decalu en Elegant. Daarnaast krijgen ook Phoenix, het 100% gerecycleerde profiel in kunststof, en WESTA FP, het brandwerend schrijnwerk in aluminium, de nodige aandacht. Ook producten zoals raamafkasting en vensterbanken worden gepresenteerd. Kom zeker langs op de stand om een beursvoordeel te genieten.

In het Elegant-gamma zien we een uitbreiding met het Elegant Flex-systeem. In 2024 worden er ook nog meer mogelijkheden binnen het Elegant kleurengamma uitgerold. Bekijk ook de nieuwe Elegant kleinhouten en vraag naar de nieuwe dorpelprofielen tijdens de beursdagen.

In het Decalu-gamma presenteert Deceuninck heel wat nieuwe oplossingen:

  • Zo is er Decalu F50 Facade, een aluminium gevelprofiel met ingebouwde vouwwand die je via een ingenieus track-and-slide-concept opent en sluit. Dankzij dit nieuwe concept zijn vouwwanden tot maar liefst 15 meter mogelijk.
  • Deceuninck zet brandwerend schrijnwerk WESTA FP in de kijker, met een aanbod van nieuwe vuurvaste raamprofielen.
  • En het lanceert ook zeer slanke aluminium designprofielen voor binnendeuren, met een dikte van amper 32 millimeter.
  • Wat dacht je van Decalu Entra, een nieuw en uiterst competitief aluminiumprofiel? Via een aanbod in drie versies (HI, HI+ en HI++), een inbouwdiepte van 73 millimeter en vijf standaard topkleuren beschikbaar uit stock, beantwoordt dit raamsysteem perfect aan de noden van projectontwikkelaars en hun klanten.
  • Tot slot stelt Deceuninck een nieuwe aluminium deur met een high-end Instinct-slot voor. Dit nieuwe slot biedt de mogelijkheid om zoveel mogelijk sluitpunten als gewenst te voorzien, die je vanop afstand – via een app – bedient.

“Een beurs als Polyclose is voor onze het ideale platform om onze visie op hybride bouwen toe te lichten”, bevestigt Bernard Vanderper, sales manager West-Europa. “Vandaag worden bouwheren immers geconfronteerd met diverse uitdagingen, zoals hogere bouwbudgetten en steeds strenger wordende energieprestatienormen. Voeg daarbij de behoefte aan een maximale architecturale vrijheid, en je beseft dat we hen met de synergie tussen Elegant en Decalu een ideale oplossing kunnen aanbieden.”

“Deceuninck benoemt met de campagne “Elk raamt telt” de duurzame aspecten van de raam- en deurprofielen die Deceuninck aanbiedt. Tegelijk ziet de eindconsument hoe de fabrikant en zijn partners duurzaam produceren en leveren hoog in het vaandel dragen.”

“Elk raam telt”: een nieuwe manier om te communiceren over duurzame ramen

De campagne “Elk raamt telt” benoemt de duurzame aspecten van de raam- en deurprofielen die Deceuninck aanbiedt. Tegelijk geeft de fabrikant aan dat in alle productielocaties al jarenlang inspanningen geleverd worden om de CO2-uitstoot tijdens het productieproces zo laag mogelijk te houden.

Met deze campagne ziet de eindconsument hoe Deceuninck en zijn partners duurzaam produceren en leveren hoog in het vaandel dragen.

“Met de GO Bag kunnen installateurs allerhande schrijnwerk laten ophalen. Het materiaal wordt gerecycleerd en in nieuwe raamprofielen verwerkt.”

Extra stand voor GoBag-concept

Op Polyclose pakt Deceuninck ook uit met een extra beursstand (1018) om de lancering van het GoBag-concept te promoten. Dit concept – ontwikkeld met J.M.C. Containers – laat installateurs toe uitgebroken schrijnwerk op te laten halen dat Deceuninck kan recycleren. Zo dragen ze hun steentje bij aan een duurzaam productieproces. Tijdens de vakbeurs hoopt Deceuninck heel wat extra klanten van deze aanpak te overtuigen, via de actie 5 + 1 gratis. Eén bezoeker maakt kans op de hoofdprijs van 3 gratis GoBags (ter waarde van 630 euro).

Op donderdag 18 januari 2024 (tussen 17 en 20 uur) verwelkomen we iedereen ook graag op de nocturne om samen te klinken op het nieuwe jaar.

Afspraak op de Polyclose-standen van Deceuninck. Registreren is gratis en kan via polyclose.be met de registratiecode PE10117201

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details