Platform voor de bouw
Het vernieuwde Mermet lanceert een nieuwe binnencollectie met 6 gamma’s

Het vernieuwde Mermet lanceert een nieuwe binnencollectie met 6 gamma’s

Verenigd onder het onlangs opnieuw gelanceerde merk Mermet, introduceren de Hunter Douglas screenweefselfabrikanten Mermet, Helioscreen, Copaco en Screen Protectors hun nieuwe binnencollectie op de R+T in Stuttgart van 19 tot 23 februari. Deze binnencollectie is onderverdeeld in 6 gamma’s: Essentials, High Performance, Evolution, Darkening, Decorative en Basics. Hiermee kunnen klanten het perfecte aanbod van stijl en functionaliteit voor elke ruimte ontdekken en hun perfecte binnenweefsel vinden. ‘We hebben ons productportfolio op één lijn gebracht om onze expertise te bundelen en het duidelijker en eenvoudiger te maken voor onze klanten’, zegt Marketing Manager Caroline Mermet. ‘We bieden nu een zeer breed assortiment binnenweefsels met ongeveer 300 referenties. Het maakt niet uit naar welke kleur, dichtheid of breedte je op zoek bent, bij ons zit je goed.’

Twee weken geleden maakte Hunter Douglas – wereldmarktleider in raambekleding – een duidelijk statement richting de markt door aan te kondigen dat zij voortaan al haar screenweefsels in Europa zal ontwikkelen, produceren en distribueren onder één merk, het volledig vernieuwde Mermet.

Meer dan ooit creëert het vernieuwde en versterkte Mermet oneindige oplossingen met een ultiem doel: het creëren van het hoogste comfort op elk niveau, door het ontwikkelen van kwalitatieve zonweringsweefsels die thermisch en optisch comfort bieden en het energieverbruik optimaliseren. Duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Zoals aangekondigd, wordt de gloednieuwe Mermet collectie binnenweefsels vanaf vandaag voor het eerst gepresenteerd op de R+T beurs in Stuttgart. De collectie is onderverdeeld in 6 gamma’s: Essentials, High Performance, Evolution, Darkening, Decorative en Basics.

Essentials

De Essentials zijn Mermets meest gewaardeerde stoffen voor binnenzonwering: ongeëvenaarde kwaliteit, bewezen prestaties en alom geprezen als de populairste keuze. ​

Het gamma bevat de weefsels Screen Vision, M-Screen en Panama Pro die allemaal geweven zijn in verschillende dichtheden om de zonwering te optimaliseren naar gelang de oriëntatie van het gebouw.

“Dit zijn onze eersteklas weefsels voor binnenzonwering,” zegt Marketing Manager Caroline Mermet. “De klant kan genieten van een ongeëvenaarde kwaliteit, bewezen prestaties en de reputatie de beste keuze te zijn. Met deze stoffen kan de eindgebruiker zijn interieur op voortreffelijke wijze transformeren!”

High Performance

Mermets meest geavanceerde stoffen zitten in de High Performance-reeks, die een hoge toegevoegde waarde hebben en de beste prestaties in hun categorie leveren voor verblindingsbeheersing, temperatuurregeling of akoestisch comfort. Optimal, Panama Chrome+ en Acoustis® 50 hebben allemaal verbeterde eigenschappen en leveren hun eigen unieke bijdrage aan thermisch en visueel comfort.

Of je nu een nieuwe ruimte creëert of een bestaande renoveert, met deze hoogwaardige stoffen kan je een ongeëvenaarde toegevoegde waarde aan je interieur geven en een nieuwe standaard zetten voor uitmuntende prestaties”, Ann Van Neer, Interior Product Manager.

Evolution

Met de Evolution-lijn wil Mermet de toekomst duurzaam omarmen met stoffen van de volgende generatie. Ontworpen voor innovatie, gemaakt voor het duurzame leven van morgen. Het assortiment omvat Screen Nature, Ulterio, Zilario 3 en Sea-Tex™ Sterling.

“Deze stoffen zijn zorgvuldig ontwikkeld voor innovatie en bedoeld om bij te dragen aan het milieuvriendelijke leven van morgen, waarbij stijl en bewustzijn naadloos in elkaar overgaan”, aldus Leo De Maeyer, Hoofd Product Management.

Darkening

Met de Darkening-reeks biedt Mermet een brede selectie stoffen op maat om zowel de verduistering als de privacy in een kamer te optimaliseren. Dit veelzijdige assortiment biedt aanpasbare oplossingen en zorgt voor een perfecte mix van functionaliteit en stijl. Dit gamma omvat Kibo, Flocké, Karellis, Opac Plain en Ruka.

Decorative

Naast het meer functionele technische textiel introduceert Mermet ook een zeer decoratief gamma. Dit assortiment is ontworpen om een interieur te verfraaien met stoffen met unieke ontwerpen. Ze voegen persoonlijkheid toe en creëren een exclusieve sfeer die de kenmerkende stijl van de eindgebruiker weerspiegelt. ​

Panama Deco, Impressions, Abu Dhabi, Oslo, Pentagrama en Riyadh zijn elk uniek op hun eigen manier. ​

“Je kunt je interieur echt verbeteren met onze betoverende decoratieve stoffen, elk met een uniek ontwerp,” zegt Anna Martinez, Product Manager voor het Decorative assortiment. “Voeg persoonlijkheid toe en creëer een sfeer die jouw kenmerkende stijl vastlegt. Ik nodig iedereen uit om zich te verdiepen in onze collectie om hun interieur te herontdekken en opnieuw te definiëren.”

Basics

Mermet biedt ook een Basic-assortiment om een zeer prijsbewust publiek aan te spreken. Deze omvat Natté PES in 4 dichtheidsgraden en Shadow 24. Deze stoffen zijn ontworpen om een interieur te verfraaien met eenvoudige, kosteneffectieve oplossingen die betrouwbare prestaties bieden. Dankzij de hoge brandwerendheid is Shadow 24 ook geschikt voor hogesnelheidstreinen.

“Zoals je kunt zien, bieden we nu een zeer breed scala aan stoffen voor binnenzonwering met ongeveer 300 referenties”, zegt Marketing Manager Caroline Mermet. “Het maakt niet uit naar welke kleur, dichtheid of breedte je op zoek bent. Wij hebben het. Mermet heeft de juiste oplossing die past bij de esthetiek van je project en tegelijkertijd het comfort creëert dat je wenst om in te werken of te wonen.”

Tegen eind 2024, ten laatste begin 2025, wordt ook een volledig nieuwe collectie buitenscreenweefsels gelanceerd onder de merknaam Mermet.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details