Platform voor de bouw
Nieuws

Interalu lanceert nieuw klimaatplafond Wave Energetic Ceiling (WEC®)

17 november 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Combinatie van diverse troeven, o.a. duurzaamheid en weergaloos design

Belgisch specialist in metalen plafonds en klimaatplafonds Interalu viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Dat viert het familiebedrijf met de introductie van een gloednieuw klimaatplafond: de Wave Energetic Ceiling, of kortweg de WEC®. “Deze duurzame plafondoplossing onderscheidt zich dankzij de dynamische uitstraling, een uniek design in combinatie met state-of-the art technische kwaliteiten zoals men dat van al onze klimaatplafonds gewoon is”, vertelt Anthony Schrauwen, CEO van Interalu.

Interalu ontwikkelt en produceert al meer dan 50 jaar metalen en klimaatplafonds. Ze beschikken intussen over een uitgebreid gamma geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en met focus op duurzaamheid en ecologie. Nu lanceert de plafondexpert een nieuw klimaatplafond met een geïntegreerd systeem voor koeling en verwarming: De Wave Energetic Ceiling (WEC). Hiermee voegt Interalu een derde klimaatplafond toe aan hun aanbod. De Easy-KlimaPlus® en SAPPceiling® zijn al jaren erg in trek in projecten en kantoorgebouwen.

“Al onze klimaatplafonds zorgen mee voor een gezond binnenklimaat. Ze koelen en verwarmen via straling en dragen bij aan het akoestisch comfort van een ruimte. Daarnaast zijn ze duurzaam en ecologisch, niet enkel de plafonds zelf maar ook de productie ervan.”

Avant-première

Midden oktober vierde Interalu feest omwille van het 50-jarig jubileum van de onderneming. Heel wat klanten en professionals mochten hier getuige zijn van de voorstelling van het plafond in avant-première. De reacties waren verbluffend positief. “Het is altijd spannend afwachten hoe de markt reageert op een nieuw product. Het doet dan ook bijzonder veel deugd te ontdekken dat het ook bij hen liefde op het eerste gezicht is. Met ons hele team hebben we hier hard aan gewerkt en zijn we er samen ook trots op om deze innovatie te mogen voorstellen” vertelt een opgetogen Anthony Schrauwen.
De WEC maakt furore door de unieke en dynamische uitstraling. Kijk je er dwars op is ie rustig en sereen. Langs de andere richting bekom je een speels en ondeugende look. En elke hoek ertussen toont iets anders. Hiermee past de WEC perfect in moderne kantoorgebouwen. “Geen enkel kantoor is hetzelfde of blijft hetzelfde doorheen de jaren. De WEC past hier naadloos in” concludeert Schrauwen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pascal Op de Beeck

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwen aan Vlaanderen? Neem contact met mij op.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details